Heroes Of The Storm Yeni Kahramanı Tracer - Son Dakika
Teknoloji

Heroes Of The Storm Yeni Kahramanı Tracer

Heroes of the Storm Yeni Kahramanı Tracer Blizzard firmasının yakın zamanda çıkması planlanan MOBA – Shooter oyunu Overwatch kendi karakterlerinden bir tanesi olan Tracer kahramanını Heroes of the Storm'da görmek tüm oyuncuları heyecanlandırdı.

16.04.2016 17:40

heroes-of-the-storm-tracer-yetenekler-ozellikler-cikis-tarihi

Heroes of the Storm Yeni Kahramanı Tracer

Blizzard firmasının yakın zamanda çıkması planlanan MOBA – Shooter oyunu Overwatch kendi karakterlerinden bir tanesi olan Tracer kahramanını Heroes of the Storm'da görmek tüm oyuncuları heyecanlandırdı. Overwatch oyununun Origins Edition versiyonunu ön sipariş ile satın alan oyuncular için Tracer karakteri bedava olarak Heroes of the Storm'a ekleniyor.

Yapımcı firma Blizzard diğer kahramanlara yaptığı gibi Heroes of the Storm'un yeni kahramanıo Tracer içinde bir tanıtım videosu hazırladı. Oldukça hızlı bir karakter olan Tracer HoTS dünyasındaki stratejileri alt üst etmiş gözüküyor. Nexus'a Ranged Assassin olarak geldi ve hareket halindeyken ara vermeden ateş edebiliyor. Diğer kahramanlara nazaran biraz daha farklı olan Tracer kahramanın yetenekleri şu şekilde;

Trait – Ek Yetenek

Reload (D)

D tuşuna basıldığında Tracer rakibine kitleniyor ve hareket halindeyken ateş edebiliyor. Mana yerine şarjör kullanan kahramanımız mermisi bitene kadar ateş ediyor, bittiğinde de otomatik olarak şarjör değiştiriyor. Ayrıca D tuşuna basarak şarjörü kendimiz de değiştirebiliyoruz.

Normal Yetenekler

Blink (Q)

Tracer'ın kısa mesafeleri ışınlanarak kat etmesini sağlayan Blink birikerek birden fazla kez kullanılabiliyor. Birikim en fazla 3 adet olabiliyor.

Melee (W)

Tracer'ın tek hali uzaktan vurmakta değil. Sevimli kahramanımız hemen yanında bulunan düşmanlarına 'W' tuşuna basıldığında melee vuruş yapabiliyor.

Recall (E)

Tracer'ın belki de en keyifli/sinir bozacak yeteneği ise Recall. Aktif edildikten belli bir süre sonra devreye giren Recall ile yeteneğin ilk aktif edildiği yere, hatta zamana geri dönüyoruz. Zamana dedim, çünkü Recall aktif edildikten sonra aldığımız hasar, yeteneği aktif ettiğimiz yere döndüğümüzde yok oluyor. Yani zamanı geri alabiliyoruz.

Heroic Yeteneği

Pulse Bomb

Heroes of the Storm'daki diğer karakterlerin aksine Tracer'ın sadece bir Heroic yeteneği bulunuyor. Daha oyunun başında aktif olan bu yetenek, level 10'a ulaştığımızda ise 3 farklı şekilde modifiye edilebiliyor.

Pulse Bomb'u kullanabilmek için önce onu şarj etmemiz gerekiyor ve bu işi düşmanlarımıza saldırarak yapıyoruz. Şarj işini hem ateş ederek, hem de Melee yeteneğimizi kullanarak yapabiliyoruz, fakat Melee saldırılarımız Pulse Bomb'u ateş etmekten daha fazla şarj ediyor.

Aktif edildikten kısa bir süre sonra patlayan ve düşmana yapışan Pulse Bomb, merkezdeki düşmanımıza en büyük hasarı veriyor, ayrıca onuncu seviyeye ulaştığımızda 3 farklı seçeneğe sahip oluyor:

Sticky Bomb: Patlamanın etki alanı genişliyor ve etki ettiği düşmanları yavaşlatıyor.

Quantum Spike: Pulse Bomb, ana hedefine onun health'inin %10'u kadar daha fazla hasar verir.

Pulse Rounds: Pulse Bomb'un atılacağı mesafeyi uzatır ve şarj edilmesini hızlandırır.

Heroes of the Storm Yeni Kahramanı Tracer

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Heroes Of The Storm Yeni Kahramanı Tracer
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Heroes Of The Storm Yeni Kahramanı Tracer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement