Htc A9'un (Aero) Görseli Ortaya Çıktı! İşte Yeni Yıldız Adayı - Son Dakika
Teknoloji

Htc A9'un (Aero) Görseli Ortaya Çıktı! İşte Yeni Yıldız Adayı

Htc A9\'un (Aero) Görseli Ortaya Çıktı! İşte Yeni Yıldız Adayı

Son günlerin konuşulan telefonu HTC'nin kurtarıcısı olacak mı?

25.08.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

HTC bu sene kan kaybediyor. Şirket bir türlü istediği satışları yapamadı ve düzlüğe çıkamadı. Belki 2015'in ikinci yarısında bu durum değişebilir. HTC'nin bu sene için yeni telefon planları var. Dün yayınlanan raporla birlikte bir süredir gündeme gelen Aero veya tam adıyla HTC A9'un birkaç detayı da ortaya çıktı. Şimdi elimizde bomba bir sızıntı var.


HTC A9'a ait olduğu iddia edilen bir tane görsel ortaya çıktı. Mobipicker tarafından yayınlanan görsel cihazın arka kısmını gösteriyor. Tasarım iPhone 6'ya benzemiş. Yuvarlak hatlar, çizgiler iPhone gibi duruyor. Orta üst kısımda kamera ve hap şeklinde çift flaş var. Sağ tarafta ses düğmesi ve titreşim düğmesi var! Biri iPhone 6 görseli üstünde oynama yapıp Aero diye internete yaymış gibi duruyor.


Rapor: HTC Aero'nun işlemcisi ve ismi belli oldu


HTC A9'da 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 işlemcisinin olacağı dün raporlandı. Bununla birlikte cihazın 5.5 inç'lik ekrana ve 4 GB RAM'e sahip olması bekleniyor. HTC A9 yüksek ihtimalle bu sene sonunda çıkacak. Şirketin CEO'su Cher Wang'ın açıklamaları ekim ayı yönündeydi. Tedarik zincirine dayandırılan farklı bir dedikoduda HTC'nin A9'la (Yani Aero) birlikte Desire serisine ait yeni bir cihazı daha piyasaya süreceği söyleniyor.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc A9'un (Aero) Görseli Ortaya Çıktı! İşte Yeni Yıldız Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement