Htc'den İphone 6s'e Karşı Atak - Son Dakika
Teknoloji

Htc'den İphone 6s'e Karşı Atak

Htc\'den İphone 6s\'e Karşı Atak

Tayvanlı telefon üreticisi geleneksel stratejisini değiştirdi.

05.10.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

HTC, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'a karşı rekabetin bir parçası olarak geçtiğimiz günlerde Japonya'da iki yeni telefon duyurdu. Bu telefonlardan biri geliştirilmiş kamera özellikleriyle revize edilmiş One M9+, diğeri ise Butterfly 3. Zaten bu cihazlar ve 20 Ekim'deki HTC etkinliği gündemde konuşulan konulardan biri.


Ancak şirket bir yılın ikinci yarısında iki tane üst düzey telefon duyurusu yaparak klasik olarak ilerleyen stratejisini bozdu. Yani HTC kendi içinde bir ilke imza attı. Bunun da en büyük sebeplerinden biri başta belirttiğim gibi yeni iPhone'lara karşı tüketicinin dikkatini çekmek. 20 Ekim'de tanıtılması beklenen One A9 ile birlikte HTC'nin yeni stratejisi devam edecek.


HTC etkinlik davetiyesi gönderdi!


HTC One M9+ incelemesi


HTC Kuzey Asya Başkanı Jack Tong konuyla ilgili olarak yeni telefonların 4. çeyrekte satışları ve üst segment pazar payını arttırmayı beklediklerini söyledi. Yenilenmiş One M9+, Butterfly 3 ve duyurulacak olan One A9'un yılın son dönemlerinde HTC'ye ne kadar katkı yapacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc'den İphone 6s'e Karşı Atak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement