Htc'den Snapdragon 820'li Yeni Amiral Gemisi - Son Dakika
Teknoloji

Htc'den Snapdragon 820'li Yeni Amiral Gemisi

Htc\'den Snapdragon 820\'li Yeni Amiral Gemisi

Snapdragon 810 söylentileri geride kalmışa benziyor.

19.08.2015 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

HTC'nin en güncel amiral gemisi modeli olan One M9, HTC'nin beklentilerini pek karşılayamadı denilebilir. Satış rakamlarının düşük kalması üzerine HTC'nin sıradaki hamlelerinin daha iddialı olması bekleniyor. Bir süre önce yaptığımız haberimizde, muhtemel amiral gemisi modeli One M10 için söylenti boyutunda olan bilgilerden size söz etmiştik. Şimdi ise, başka bir amiral gemisinden, yani O2'den bahsediliyor...


Daha evvel HTC'nin üst seviye modeli için "Hero" ismi kullanılıyordu, şimdi ise bunun HTC O2 olabileceği söyleniyor. Tabii ortada kesin bir bilgi bulunmuyor. Belki de One M10'dan söz ediliyordur. Yani isimler farklı olsa da bahsi geçen telefon aynı olabilir.


Bu telefonda Samsung'un 14nm FinFET üretim teknolojisiyle hazırlanan Snapdragon 820 çipsetin kullanılması bekleniyor. Bu çipset, performanslı çalışırken bir yandan da yüksek ısınma sorunları gibi dertleri kullanıcılardan uzak tutuyor.


Daha evvelki söylentilerde, bu telefonda Snapdragon 810 kullanılacağı ve ekim ayı gibi tanıtılacağı iddia ediliyordu. Şimdi ise, Snapdragon 820'den bahsediliyor ve çıkış olarak da 2016'nın ilk çeyreğinin sonu gösteriliyor.


Unutmadan, bu yeni amiral gemisi telefonun yepyeni bir tasarımla geleceği söyleniyor. Yani son amiral gemisi modellerinde sıkça karşılaşılan "birbirine benziyor" eleştirileri bu kez olmayabilir.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.


HTC One M10'da 3 bomba özellik



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc'den Snapdragon 820'li Yeni Amiral Gemisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement