Htc Nexus Sailfish Görselleri Sızdırıldı! - Son Dakika
Teknoloji

Htc Nexus Sailfish Görselleri Sızdırıldı!

Htc Nexus Sailfish Görselleri Sızdırıldı!

2016 yılının Nexus cihazlarından olacak olan HTC Nexus Sailfish bu kez canlı bir şekilde ortaya çıktı.

17.08.2016 22:29

2016 yılının Nexus cihazlarından olacak olan HTC Nexus Sailfish bu kez canlı bir şekilde ortaya çıktı. 5 inç ekranlı Nexus modeli olan Sailfish, HTC'nin amiral gemi tasarım anlayışından izleri bize yansıtıyor.

Geçtiğimiz günlerdeyeni Nexus cihazları hakkında gelen sızıntıların ardından bu kez Sailfish kod adıyla karşımıza çıkan modelin görüntüleri sızdırıldı. HTC'nin amiral gemi modellerindeki şık tasarımın yansıtıldığı HTC Nexus Sailfish'in sızdırıla görsellerinde görüldüğü gibi cihazın arka kısmının bir bölümü parlak bir metal tabakayla kaplanmış. Bu parlak bölüme kamera, Led Flaş ve parmak izi okuyucusu yerleştirilmiş. Öte yandan anten çizgileri de HTC'de görmeye alışık olduğumuz şekilde bir konumda görülüyor.

5 inç'lik bir ekranla gelecek olan cihazda ekran çözünürlüğü Full HD olarak belirlenmişti. Snapdragon 820 işlemci ve 4 GB Ram'in yer alacağı cihazda 8 MP ön ve 12 MP arka kamera kullanılacak.

Nexus cihazlarından abi model olarak sözlenebilecek Marlin modelinin Eylül ayında tanıtılacağı söylenirken, Sailfish adlı modelin ileri bir tarihte tanıtılması bekleniyor.

Utku Can Barut –

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Htc Nexus Sailfish Görselleri Sızdırıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement