Htc One A9 Dünyanın En Güçlü Akıllı Telefonu Olabilir! - Son Dakika
Teknoloji

Htc One A9 Dünyanın En Güçlü Akıllı Telefonu Olabilir!

Htc One A9 Dünyanın En Güçlü Akıllı Telefonu Olabilir!

HTC'nin yeni iddialı modeli One A9, bu sefer de benchmark testinde ortaya çıktı.

11.09.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Biliyorsunuz ki şu sıralar akıllı telefon pazarında yeni iPhone'ların rüzgarı esiyor. Ancak diğer akıllı telefon üreticileri yeni iPhone'ların bu rüzgarının uzun süre esmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu anlamda HTC'nin hamlesi One A9 olacak gibi görünüyor.


Son olarak geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan One A9'un dünyanın ilk 10 çekirdekli telefonlarından birisi olacağını öğrenmiştik. Çok geçemeden bugün ise One A9 Geekbench benchmark testinde karşımıza çıktı. Bununla birlikte cihazın teknik özellikleri ve tabii ki benchmark testinden aldığı puanlar da belli oldu.


MediaTek MT6797'den gücünü alacak olan One A9'da 10 çekirdekli CPU ve 4 GB değerinde RAM bulunuyor. Ayrıca bu yonga setinin cihazın enerji tasarrufuna yardımcı olacağını da belirtmeden geçmeyelim.


Bunların dışında Geekbench verilerine göre cihaz, tek çekirdek testinden 1835, çok çekirdek testinden ise, 5884 puan almayı başarmış. Bu cihazın performansıyla Samsung Galaxy S6 edge ve Samsung Galaxy S6'yı geride bırakacağı anlamına geliyor. Çünkü bu modeller aynı testten 5375 puan almışlardı.






Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc One A9 Dünyanın En Güçlü Akıllı Telefonu Olabilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement