Htc One A9 Fiyatı Belli Oldu, Yeni Detayları Ortaya Çıktı! - Son Dakika
Teknoloji

Htc One A9 Fiyatı Belli Oldu, Yeni Detayları Ortaya Çıktı!

Htc One A9 Fiyatı Belli Oldu, Yeni Detayları Ortaya Çıktı!

Üç farklı kaynaktan gelen bilgiler ayrıntıları gün ışığına çıkardı.

15.10.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

HTC Ona A9'un açıklanmasına bir haftadan az süre kaldı. Şimdiye kadar cihaz hakkında sızıntılar gerçekleşmişti, ancak son dakika sızıntılarıyla birlikte yeni bilgiler internete düştü. Hatırlarsanız telefonda Android 6.0'ın yüklü olacağı söyleniyordu. GFXBench testi One A9'un kutudan Android 6.0 yüklenmiş olarak çıkacağını bir kere daha kanıtlıyor.


Bununla birlikte HTC Ona A9'da 5 inç'lik Full HD ekran, 1.5 GHz'lik 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemci, Adreno 405 GPU, 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı (11 GB'ı kullanılabilir durumda) var. Ana kamera 13 MP, gerçi benchmark testinde belirtilmemiş ancak kamerada optik görüntü sabitleme özelliğinin olması bekleniyor. Ön kamera ise 4 MP'lik ünlü ultrapiksel kamera. M7'de ve M8'de kullanılmıştı. Buraya kadar olan kısım GFXBench'le alakalı.



Geekbench'te ise RAM değeri 3 GB olarak gözüküyor. Kısaca 2 GB RAM/16 GB dahili depolama alanı ve 3 GB RAM/32 GB dahili depolama alanı sunan iki farklı model olabilir. En azından gözüken böyle.



Fransız operatör Orange'in sitesinde HTC One A9, 599.90 euro olarak fiyatlandırılmış. Kabaca çeviriyle 2004 TL'ye denk geliyor. Sizin HTC One A9 hakkındaki görüşleriniz nedir? Fiyat için ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.





Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc One A9 Fiyatı Belli Oldu, Yeni Detayları Ortaya Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement