Htc One A9'un Fiyatı Cep Yakacak - Son Dakika
Teknoloji

Htc One A9'un Fiyatı Cep Yakacak

Htc One A9\'un Fiyatı Cep Yakacak

HTC'nin One A9 modeli pek ucuz olmayacak gibi görünüyor.

18.09.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

HTC'yi çıkışa geçirmesi beklenen yeni akıllı telefonu One A9 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta ortaya çıkan cihazın benchmark rakamları cihazın dünyanın en güçlü akıllı telefonu olabileceğini göstermişti. Şimdi ise One A9, Hollandalı bir online alışveriş sitesinde göründü. Bununla birlikte cihazın fiyatı da gün yüzüne çıktı.


Bu yeni sızıntı cihazın sadece performansıyla değil, fiyatıyla da bir hayli iddialı olduğunu gösteriyor. Görünüşe göre cihaz en azından Hollanda'da 706.64 euro fiyat etiketine sahip olacak. Galaxy S6 edge'in Avrupa fiyatlarının 700 euro civarında olduğu düşünülürse One A9'un fiyatının biraz pahalı olduğunu söyleyebiliriz.


Öte yandan cihazın özellikleriyle ilgili ortalıkta birçok söylenti dolaşıyor. İlk etapta 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 yonga setine sahip olacağı iddia edilen telefonun şimdi ise 8 çekirdekli Snapdragon 617 yonga setine sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca 5-inç 1080p ekran, 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı, 13 MP arka kamera, 4 MP UltraPiksel selfie kamerası, 2,150 mAh pil, Android 6.0 işletim sistemi ve parmak izi sensörü cihazın diğer özellikleri olacak.


Son olarak HTC One A9'un 29 Eylül'de tanıtılmasının beklendiğini söyleyelim.





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc One A9'un Fiyatı Cep Yakacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement