Htc One A9'un Yeni Fotoğrafları Sızdı, Her Açıdan İphone'a Benziyor - Son Dakika
Teknoloji

Htc One A9'un Yeni Fotoğrafları Sızdı, Her Açıdan İphone'a Benziyor

Htc One A9\'un Yeni Fotoğrafları Sızdı, Her Açıdan İphone\'a Benziyor

HTC'nin merakla beklenen yeni modeli One A9'un yeni görselleri geldi.

11.10.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Bilindiği üzere HTC, 20 Ekim tarihinde bir etkinlik gerçekleştirecek. HTC, bu etkinliğinde ise muhtemelen son dönemde sızıntıları gündemden düşmeyen One A9 modelini tanıtacak. Bu modelin son olarak sertifikasını aldığını sizlere iletmiştik. Bundan önce de cihaz, sızan fotoğraflarının ardından iPhone 6'ya benzediği için bir hayli eleştirilmişti.


Bugün ise @Onleaks tarafından cihazın yeni görselleri sızdırıldı. Cihazı hemen her açıdan gösteren yeni sızıntılar ise, cihazın gerçekten iPhone 6'ya bir hayli benzediğini gösteriyor.


Görünüşe göre cihazın kavisli alüminyum yekpare tasarımı bulunuyor. Bu tasarımı ise arka taraftaki antenler için tasarlanmış olan plastik hatlar tamamlıyor. Ayrıca arka tarafta yukarıda ise yuvarlak kamera sensörü görülebiliyor.


Bu cihazın tanıtımının ardından önemli tartışmaları beraberinde getireceğini söyleyebiliriz. Ancak bazı kişiler, cihazın HTC'nin kendi tasarımını yansıttığını ve iPhone 6'nın HTC'nin önceki modellerine benzer tasarım kullandığını iddia ediyor. Bildiğiniz üzere alüminyum yekpare kasaya plastik anten kanallarını entegre eden ilk firma HTC One ile birlikte HTC olmuştu.


Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc One A9'un Yeni Fotoğrafları Sızdı, Her Açıdan İphone'a Benziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement