Htc One M10'da 3 Bomba Özellik - Son Dakika
Teknoloji

Htc One M10'da 3 Bomba Özellik

Htc One M10\'da 3 Bomba Özellik

One M9 ile tepkilere yol açan HTC, One M9'da büyük ilgi görebilir.

10.08.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

HTC'nin sıradaki amiral gemisi olması beklenen One M10'a dair eldeki kesin olmayan son bilgileri sizlerle paylaşalım.


Daha evvel de haber verdiğimiz üzere, telefonda kablosuz şarj teknolojisinin kullanılması bekleniyor. Kablosuz şarj teknolojisi daha önce de denenmiş, ancak pek ilgi görmemişti. Günümüzde baktığımızda ise giderek yaygınlaştığını ve HTC'nin de bu akımda geride kalmak istemeyeceğini söyleyebiliriz. Bunun için de firmanın Qualcomm'un bir süre önce tanıttığı ve metal gövdeli cihazlar için kablosuz şarj desteği sunan WiPower teknolojisini kullanacağı dile getiriliyor.


Diğer bilgi ise, parmak izi okuyucu sensör ile alakalı. HTC, daha önce de cihazlarında parmak izi okuyucu sensöre yer vermişti, ancak bu kez piyasadaki modellerden farklı olarak Qulcomm'un Sense ID isimli 3D parmak izi okuyucu sensörünü kullanacağı söyleniyor. Bu sensör, var olan sensörler gibi değil, parmak yüzeyini daha detaylı bir şekilde tarayabiliyor ve daha güvenli kullanım sunabiliyor.


Ve tabii ki Qualcomm'un bu özelliklerinden bahsetmişken One M10'da Snapdragon 820'nin kullanılabileceğini de söylemeden geçmeyelim. Qualcomm'un yeni çipseti, 810'a kıyasla daha performanslı çalışıyor ve bu kez ısınma sorunları yaşatmaması bekleniyor. Muhtemel çıkış olarak da önümüzdeki mart ayından söz ediliyor, ama tabii kesin bir şey yok. Önceki One M serisi ürünlerine baktığımızda onlar da genelde mart ayında satışa sunuluyordu.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.


HTC One M10'un yeni konsept görüntüleri geldi



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc One M10'da 3 Bomba Özellik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement