Htc One M10 Olabilir Mi? - Son Dakika
Teknoloji

Htc One M10 Olabilir Mi?

Htc One M10 Olabilir Mi?

Tasarımcı Hasan Kaymak yine dikkat çekici bir çalışmaya imza attı.

01.09.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

HTC A9 veya diğer adıyla Aero'nun sonbaharda çıkması bekleniyor. HTC'nin en yetkili ismi Cher Wang daha önce yaptığı açıklamada yeni yıldız adayını bu sene çıkarmayı planladıklarını söylemişti. Şimdi A9 alıp bir köşeye koyalım ve asıl amiral gemisine M10'a gelelim.


Eski raporlara göre HTC One M10'un adı HTC O2. bunun dışında cihazda Snapdragon 820 işlemcisinin, kablosuz şarj özelliğinin ve benzersiz yeni bir kamera çözümünün kullanılacağı söyleniyor. HTC O2 veya M10 2016'nın ilk çeyreği sonunda veya ikinci çeyreği içinde satışa çıkacak. Zaten Snapdragon 820 de aralık ayında üreticilere sevk edilecek gözüküyor. Bu yüzden 2016'ya kadar asıl amiral gemisini görmemiz zor. Söylenenlere bakarsak HTC O2'de tasarım farklı olacak (Aslında tasarım değişikliği bu sene HTC A9 ile başlıyor).


iPhone 6 benzeri HTC A9'un (Aero) yeni sızıntı fotoğrafları


Kısa özetten sonra gelelim asıl konumuza. HTC'nin telefon modelleriyle ilgili konsept çalışmalar yapan Hasan Kaymak, bu sefer de dikkat çekici bir çalışma yaptı ve bunu takipçileriyle paylaştı. Konsept cihaz metal kasayla birlikte kaliteli bir görünüme sahip. Sizin HTC A9'dan ve HTC O2'den beklentileriniz nedir? Sizce HTC neler yapmalı? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc One M10 Olabilir Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement