Htc Tekrar Düşüş Yaşadı ! - Son Dakika
Teknoloji

Htc Tekrar Düşüş Yaşadı !

Htc Tekrar Düşüş Yaşadı !

HTC uzun zamandır bir düşüş içinde ve artık bu düşüş durumundan kurtulmanın planlarını yapıyor.

10.05.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HTC uzun zamandır bir düşüş içinde ve artık bu düşüş durumundan kurtulmanın planlarını yapıyor. Yılın 1.çeyrek raporlarına göre ciddi bir düşüş yaşadı HTC . Fakat HTC 10 ile beraber bu düşüşten kurtulacağına inanıyor şirket, detaylar haberimizde..

HTC'de bir türlü kayıp dinmiyor ve bu sefer işler çok daha ciddi. 1 Ocak ile 31 Mart arasını kapsayan 1. Çeyrek raporlarına göre HTC, 148 Milyon dolar kaybetti. Ayrıca toplamda 14.8 Milyar dolar gelir elde eden HTC, geçen yıl 41.8 milyar dolar gelir elde etmişti aynı çeyrekte. Yani %64 oranında kayıp yaşandı gelir konusunda.

Fakat bu durumdan en yakın zamanda kurtulacağını söyleyen HTC yetkilileri, HTC 10 ve HTC Vive ile beraber yükselişe geçeceklerini, başarıya ulaşacaklarını söylüyor.

Htc, elinden gelen her şeyi yapmak istediğini belli ediyor ve yeni ürünlerini de buna göre hazırlıyor. Artık müşterilerinin istekleri doğrultusunda hareket ettiği için bu durumdan da kurtulacaktır. Fakat fiyat konusunda bir kez daha düşünmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Mert Büyük

Kaynak: Technosfer

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Htc Tekrar Düşüş Yaşadı ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement