Huawei Honor V8 Max Görüldü! - Son Dakika
Teknoloji

Huawei Honor V8 Max Görüldü!

Huawei Honor V8 Max Görüldü!

Teknoloji devi Huawei'nin telefon pazarında cihaz çeşidi giderek artıyor.

03.07.2016 13:28

Teknoloji devi Huawei'nin telefon pazarında cihaz çeşidi giderek artıyor. Bu yılın amiral gemilerinin yanında çıkaracağı yeni modellerde gün yüzüne çıkıyor. Bu kez gelen bilgiler ise Huawei Honor V8 Max cihazına ait.

Adından da anlaşılacağı gibi phablet olarak lanse edilen cihazlar arasında yer alacak olan cihaz TENAA kayıtlarında görüldü. 6.6 inç gibi oldukça büyük bir ekrana sahip olacak Huawei Honor V8 Max, bataryasıyla dikkat çekiyor. 7.2 mm kalınlıkta olacak olan cihazda 4400 mAh batarya bulunuyor.

8 çekirdekli Kirin 950 işlemciyle gelecek olan cihaz, 3 GB RAM'e sahip. 6.6 inç'lik bu dev ekran ise Quad HD çözünürlüğünde. Kamera olarak ise önde 8, arka 12 MP'lik kameralar tercih edilmiş. Huawei'den görmeye alışık olduğumuz parmak izi okuyucusu da cihazda mevcut. 32 GB'lık dahili depolama alanıyla gelecek olan cihazın hafızası microSD kart ile (128 GB'a kadar) artırılabilir.

Cihazın çıkış tarihi olarak Ağustos ayı tahmin ediliyor. Huawei Honor V8 Max'in fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Utku Can Barut –

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Huawei Honor V8 Max Görüldü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement