İpad Pro'nun Fiyatı Ne Olacak? - Son Dakika
Teknoloji

İpad Pro'nun Fiyatı Ne Olacak?

İpad Pro\'nun Fiyatı Ne Olacak?

Etkinliğe az süre kala yeni detaylar ortaya çıkıyor.

09.09.2015 17:17
Hasan Uğur Nayır - -

Apple'ın bu akşam düzenleyeceği etkinlik belki de Apple tarihinin en büyük basın lansmanlarından biri olacak. Söylentilere bir kere daha kulak kabartırsak iPhone 6s ve iPhone 6s Plus dışında, yeni Apple TV, iPad Pro ve iPad mini 4 bugün duyurulabilir.


Bu cihazlar arasında iPad Pro hakkında şimdiye kadar çok az sızıntı oldu ve bazı detaylar havada kalmıştı. Ancak dev ekranlı iPad'le alakalı birçok sorunun etkinlikte cevaplanması bekleniyor. Şimdi ise elimizde 9to5Mac'in taptaze bir raporu var. Bu rapor efsane iPad Pro'nun fiyatı hakkında bilgi veriyor.


İddiaya göre iPad Pro'nun sadece WiFi'li 32 GB'lık modeli 799 dolardan satılacak. iPad Air 2'nin 128 GB'lık modelinden 100 dolar daha pahalı. 64 GB'lık WiFi iPad Pro modeli 899 dolar, 128 GB'lık model ise 999 dolar fiyat etiketine sahip.


Aynı kaynak LTE destekli iPad Pro modelinin WiFi modellerine kıyasla 130 dolar daha pahalı olduğunu ileri sürüyor. Mesela 128 GB'lık LTE destekli iPad Pro'nun fiyatı 1129 dolar. Eğer bu fiyat bilgisi doğru çıkarsa iPad Pro'nun fiyatı retinalı MacBook modellerinden biraz daha ucuz olacak.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İpad Pro'nun Fiyatı Ne Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement