İphone 7 Kulaklığı Sızdırıldı! - Son Dakika
Teknoloji

İphone 7 Kulaklığı Sızdırıldı!

İphone 7 Kulaklığı Sızdırıldı!

Apple'ın merakla beklenen yeni telefonu İphone 7 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor.

30.06.2016 09:58

Apple'ın merakla beklenen yeni telefonu İphone 7 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Yeni gelen sızıntılar ise jack girişi kaldırıldığı sızan telefonunun kulaklığı ile ilgili.

Bilindiği üzere Apple'ın İphone 7 ile ilgili çaılışmaları uzun zamandır piyasaya sızdırılıyordu. Özellikle en büyük değişim ise kulaklık konusunda olacaktı. 3.5 mm'lik jack girişini kaldırarak artık kulaklığın Lightning'den girişinin sağlanacağı söyleniyordu. Bu kez paylaşılan yeni bir görselde ise kulaklığın nasıl olacağı da belli olmuş oldu. Daha öncesinde söylenenlere göre Apple, İphone 5'ten beri kullandığı kulaklıklara bu yıl da devam edecek ve çözüm olarak kutu içeriğine bir dönüştürücü aparat ekleyecekti. Ancak görüntüye bakıldığında herhangi bir aparata gerek kalmadan direkt olarak kulaklığı bağlanabilinecek.

Aynı anda hem müzik dinleme hem de telefonu şarj etme durumunu ortadan kaldıracak bu olay için çözüm olarak Apple, ayrıca satın alınacak bir aparat piyasaya sürecektir. Bu durum  bizlere nasıl yansıyacak bekleyip göreceğiz.

Utku Can Barut –

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji İphone 7 Kulaklığı Sızdırıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement