Kojima Konami ile İlişkisini Bitiridi - Son Dakika
Teknoloji

Kojima Konami ile İlişkisini Bitiridi

Kojima Konami ile İlişkisini Bitiridi

The New Yorker'a gelen habere göre, hideo Kojima 9 ekimde Konami'deki son gününü geçirdi.

21.10.2015 11:01

kojima

The New Yorker'a gelen habere göre, hideo Kojima 9 ekimde Konami'deki son gününü geçirdi. Kojima'nın neredeyse 30 yıl geçirdiği Konami'deki son günü için veda partisi verildiği haberi geldi.

Kojima için verilen veda partisine katılanlardan gelen söylentilere göre partinin neşeli fakat oldukça da duygusal geçtiği öğrenildi. Partiye Konami'de çalışan birçok kişinin yanı sıra Kojima'nın arkadaşı olan birçok kişide katıldı fakat Konami başkanı ve ceosunun etkinliğe gelmediği de kulağa sızan haberler arasında. Konami'den ayrılan fakat Konami ile rekabetsizlik anlaşması bulunan Kojima, anlaşma dolayısı ile aralığa kadar hiç bir yerde çalışamayacak.

Hideo Kojima'nın son oyunu olan Metal Gear: Phantom Pain 1 eylülde çıkmıştı ve sadece en çok satan oyunlardan biri değil bu yıl en çok kazandıran yapımlarından biri olmuştu. İlk günüde 179 milyon dolar gibi para kazandıran oyun bu yılın en çok izlenen 2 filmi olan Jurassic World ve Avengers: Age of Ultron'nun toplam hasılatını geçmişti. Şu an için ne yapacağı bilinmeyen Kojima'nın aralık ayından sonra sahalara geri dönmesi kaçınılmaz gibi duruyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Kojima Konami ile İlişkisini Bitiridi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement