Lg X Fast (Mach) Orta Segmenti Sarsabilir! - Son Dakika
Teknoloji

Lg X Fast (Mach) Orta Segmenti Sarsabilir!

Lg X Fast (Mach) Orta Segmenti Sarsabilir!

LG'nin bu yıl duyurduğu yeni akıllı telefon serisi olan X serisinin orta segmente hitap eden cihazı LG X Fast'in detayları gün yüzüne çıktı.

24.08.2016 12:19

LG'nin bu yıl duyurduğu yeni akıllı telefon serisi olan X serisinin orta segmente hitap eden cihazı LG X Fast'in detayları gün yüzüne çıktı. Cihazın görüntüsü ve donanım özelliklerinin belirtilirken LG, orta segmente ağırlığını koyacak bir cihazı piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

LG X Fast, klasik LG tasarımıyla bizleri karşılarken donanım anlamında da geçtiğimiz yılın amiral gemileri olan G4 ve V10 modellerinde gördüğümüz Snapdragon 808 işlemcisinden gücünü alacak. Geçtiğimiz yılların amiral gemilerinde güç ve ses açma kapama tuşlarının cihazın arka kısmında konumlandırıldığı tasarımdan bu yıl vazgeçen LG, LG X Fast cihazında eski tasarım anlaşına devam etmiş.

5.5 inç Quad HD bir ekranla karşımıza çıkacak olan LG X Fast'te, 3 GB Ram ve 32 GB depolama alanı kullanılacak. Kamera konusunda da segmentinde iddialı olması beklenen cihazda 8 MP ön, 12.3 MP arka kamera kullanılmış. Bunların yanında bu yıl LG G5 modelinde gördüğümüz parmak izi okuyucusu da cihazın güç tuşuna konumlandırılmış. Android 6.0 ile piyasaya çıkacak olan X Fast'te arayüz olarak ise G5'te gördüğümüz UX 5.0 arayüzü bulunacak. Cihazda batarya olarak 3000 mAh bir batarya bulunuyor.

Cihazın 2-7 Eylül arasında olacak olan IFA 2016 etkinliğinde tanıtılması beklenirken, tanıtılmasının hemen ardından satışa çıkması bekleniyor.

Utku Can Barut –

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Lg X Fast (Mach) Orta Segmenti Sarsabilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement