Microsoft, Games with Gold Eylül 2023 Oyunlarını Duyurdu - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft, Games with Gold Eylül 2023 Oyunlarını Duyurdu

Microsoft, Games with Gold Eylül 2023 Oyunlarını Duyurdu

Microsoft, Games with Gold programı kapsamında Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate üyelerine özel Eylül 2023 oyunlarını açıkladı. Bu ayki yapımlar Xbox One ve Xbox 360 konsollarını kapsarken, geriye uyumluluk desteği sayesinde Xbox Series X|S kullanıcıları da bu oyunlardan mahrum kalmıyor.

27.08.2023 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazılım sektörünün başarılı isimlerinden Microsoft, oyun tarafında da oldukça aktif. Her ay Game Pass başta olmak üzere servislerini yeni ücretsiz oyunlarla güncelleyen firma kısa bir süre önce Eylül 2023 takvimini duyurdu. İşte Games with Gold Eylül 2023 oyunları!

Games with Gold Eylül 2023 oyunları

Microsoft, Games with Gold programı kapsamında Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate üyelerine özelEylül 2023 oyunlarını açıkladı. Bu ayki yapımlar Xbox One ve Xbox 360 konsollarını kapsarken, geriye uyumluluk desteği sayesinde Xbox Series X|S kullanıcıları da bu oyunlardan mahrum kalmıyor.

Microsoft, Games with Gold Eylül 2023 Oyunlarını Duyurdu

Games with Gold, eylülde Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate abonelerine dört adet oyun sunuyor. Bu kapsamda 1 ila 30 Eylül arasında Gods will Fall ve 16 Eylül ila 15 Ekim arasında Double Kick Heroes, 1 Eylül ila 15 Eylül arasında Thrillville ve son olarak 16 Eylül ila 30 Eylül arasında ise Portal 2 abonelerin beğenisine sunulacak.

Çok geç olmadan satın alın: 200'den fazla Xbox oyunu için yolun sonu!

Microsoft'un son zamanlarda abonelerine sunmuş olduğu aile ve arkadaş planı sayesinde Game Pass Ultimate aboneliği, hesap sahibi dışında dört kişi tarafından daha kullanabilecek. Ultimate aboneliği sayesinde Game Pass; konsolda, bilgisayarda veya bulutta oynanabilecek. Ayrıca tüm EA Play ve Xbox Live Gold kataloğu da erişime açık olacak.

Game Pass Friends & Family planı ayrıca zaman olarak da kısıtlı. Yani Ultimate'in tüm özelliklerine 18 günlük, 12 günlük veya 6 günlük sınırlamalar ile erişebiliyorsunuz.

Game Pass Ultimate = 18 günlük Friends & Family

Game Pass (Konsol) = 12 günlük Friends & Family

PC Game Pass = 12 günlük Friends & Family

Xbox Live Gold = 12 günlük Friends & Family

EA Play = 6 günlük Friends & Family

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Xbox Live Gold eylül ayı ücretsiz oyunları nasıl? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Microsoft, Games with Gold Eylül 2023 Oyunlarını Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement