Microsoft, Yeni Ceo İçin Sıkı Çalışıyor - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft, Yeni Ceo İçin Sıkı Çalışıyor

Microsoft, Yeni Ceo İçin Sıkı Çalışıyor

Bu yıl yeni bir CEO görmemiz çok zor. Bir süredir devam eden çalışmaların 2014'ün başlarında sona ermesi bekleniyor.

18.12.2013 17:00

Mahmut Saral - - Microsoft'un yeni CEO'sunun kim olacağı belli değil. Görünüşe göre Microsoft da bu seçim konusunda aceleci davranmak istemiyor, ince eleyip sık dokuyor.

Steve Ballmer, Microsoft'ta geçirdiği 13 yılın ardından kısa süre önce emeklilik kararı almış ve bu duyurunun ardından onun yerine kimin geleceği merak konusu olmuştu. İlk zamanlar adı geçenlerden bir tanesi de Nokia'dan Stephen Elop'du. Ancak daha sonra bu söylentiler biterken Microsoft'un Bulut ve Kurumsal Grup Başkanı Satya Nadella, Ebay CEO'su John Donahoe ve Ford Motors'un CEO'su Alan Mulally'nin isimleri geçmeye başlamıştı.

Microsoft Yönetim Kurulu Üyesi John W. Thompson, bir açıklama yaptı ve 100 kadar adayla görüştükten sonra grubu daralttıklarını ve 20 kişilik aday kadrosuna yönelik çalıştıklarını, bu çalışmalarını da 2014'ün başlarında tamamlamayı hedeflediklerini dile getirdi. Bu süreçte Microsoft'un efsane ismi Bill Gates'in de aktif rol aldığı bildiriliyor.

Bakalım yeni CEO kim olacak ve 38 yılda sadece 2 CEO ile yola devam eden Microsoft'a bakalım 3 numara uğurlu gelecek mi...

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Microsoft, Yeni Ceo İçin Sıkı Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement