NVIDIA GeForce 536.99 Game Ready Sürücüsü Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

NVIDIA GeForce 536.99 Game Ready Sürücüsü Yayınlandı

NVIDIA GeForce 536.99 Game Ready Sürücüsü Yayınlandı

NVIDIA, GeForce 536.99 Game Ready sürücü güncellemesini yayınladı. Yapılan güncelleme ile belli başlı oyunlarda performans iyileştirilmesi yapılırken, bazı sorunlar da giderildi. Güncelleme ile birlikte Baldur's Gate 3, The Texas Chain Saw Massacre ve Gord gibi oyunlar için optimizasyon ayarları sunuluyor. Ayrıca, Control, Battlefield 2042, Dead Space ve Elgato Wave Link gibi oyunlarda yaşanan sorunlar da düzeltildi.

09.08.2023 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilgisayar donanımlarının stabil ve performanslı bir şekilde çalışması için üreticilerin yayınlamış olduğu güncellemelerin önemi büyük. Bu bağlamda AMD ve NVIDIA gibi firmaların belirli aralıklarla oyunları ve uygulamaları optimize ettiği yeni sürücüleri kullanıma sunuyor.

NVIDIA GeForce 536.99 Game Ready sürücüsü neler getiriyor?

Bu hedef doğrultusunda NVIDIA, GeForce 536.99 Game Ready sürücü güncellemesini yayınlandı. Yapılan güncelleme ile birlikte belli başlı oyunlarda performans iyileştirilmesi yapan NVIDIA, aynı zamanda bazı bilgisayarlarda meydana gelen sorunları da giderdi.

NVIDIA GeForce 536.99 Game Ready Sürücüsü Yayınlandı

Sürüm 536.99 WHQL, "The Texas Chain Saw Massacre" ve "Gord"un yanı sıra "Baldur's Gate 3" oyunları için optimizasyon ayarları sunuyor. Bu sürümle düzeltilen sorunlar arasında "Control"ün ara sahnelerinde fark edilen ekran yırtılması ve titreme, GeForce Freestyle filtreleri uygulanırken "Battlefield 2042" ile ilgili oyun kararlılığı sorunları; DLSS 3 etkinken Freestyle filtreleri kullanıldığında genel oyun kararlılığı sorunları; "Dead Space" ile ilgili kararlılık sorunları ve Elgato Wave Link için ses sorunları yer alıyor.

Nvidia'dan müjde: Bu popüler oyunların grafikleri coşacak!

Optimizasyon yapılan oyunlar:

Baldur's Gate 3

The Texas Chain Saw Massacre

Gord

GFE optimum ayarı yapılan oyunlar:

Exoprimal

Jagged Alliance 3

Lost Judgment

Portal: Prelude RTX

Ratchet & Clank: Rift Apart

Remnant 2

NVIDIA GeForce 536.99 Game Ready Sürücüsü Yayınlandı

Çözülen sorunlar:

[Control][DX12] Kesme sahneler ve videolarda yırtılma ve kısmi titreme sorunu [4084000]

[Battlefield 2042] GeForce Experience Freestyle filtreleri uygulanırken oyun kararlılığında azalma [4170804]

[GeForce Experience] DLSS 3 Çerçeve Oluşturma kullanılırken belirli oyunlarda GeForce Experience Freestyle filtresi uygulandığında oyun kararlılığında azalma [4171660]

[Dead Space] Oyun kararlılığı sorunları [4140545]

Elgato Wave Link için NVIDIA Yayın efektleriyle ilgili olası ses sorunları

NVIDIA, yeni Game Ready güncellemesi ile belli başlı sorunları çözmüş görünüyor. Peki siz yeni NVIDIA GeForce 536.99 Game Ready sürücü güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji NVIDIA GeForce 536.99 Game Ready Sürücüsü Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement