Overwatch Açık Beta ve Tam Sürüm Farkları - Son Dakika
Teknoloji

Overwatch Açık Beta ve Tam Sürüm Farkları

Overwatch Açık Beta ve Tam Sürüm Farkları

Overwatch Açık Beta ve Tam Sürüm Farkları Blizzard firmasının yeni oyunu Overwatch ile ilgili oyunun yetkili isimlerinden bir açıklama geldi.

08.05.2016 16:01

overwatch-acik-beta-tam-surum-farklari

Overwatch Açık Beta ve Tam Sürüm Farkları

Blizzard firmasının yeni oyunu Overwatch ile ilgili oyunun yetkili isimlerinden bir açıklama geldi. Şuan itibari ile açık betada oyuncular tarafından oynanan Overwatch, çıkışı ile birlikte gelebilecek değişiklikleri açıkladı.

Overwatch oyunun tasarım direktörü Jeff Kaplan tarafından yapılan açıklamaya göre " Şuan açık betada oynanan Overwatch ile çıkışını gerçekleştirdiği zamanda çıkacak olan Overwatch oyunu arasında hiç bir fark yok. Oyunun tam sürüm versiyonu şuan oynadığınız açık beta versiyonu ile aynı. Biz oyunun çıkışına yakın bir süre kala oyuna sadece bazı hatalarda düzeltmeler ve bir kaç değişiklik yapacağız." dedi.

Aynı zamanda Jeff Kaplan oyun ile ilgili " Overwatch üzerinde tonlarca değişiklikler için çalışıyoruz. Ancak bu değişiklikler ne oyunun çıkışında nede açık beta döneminde gelecek. Bizleri keyifli bir yaz bekliyor ve oyun çıkış yaptıktan bir süre sonra oyun ile ilgili yeni modlar getireceğiz." dedi.

Overwatch Açık Beta ve Tam Sürüm

Overwatch çıkışını gerçekleştirdikten sonra oyuna "Competitive Play" isimli bir mod gelecek. Bu mod ile ilgili henüz bir bilgi mevcut değil. İlerleyen zamanlarda haberler geldikçe sizlere aktaracağız. Şuan için oyunun yapımcı ekibi açık betadan gelen geri bildirimleri değerlendiriyor. Oyun üzerinde hataları ve bazı görsel değişiklikler üzerinde çalışıyor. Bu yeni mod oyunun çıkışı ile birlikte değil, oyun çıktıktan bir süre sonra gelecek.

Overwatch çıkış tarihi 24 Mayıs 2016 olarak kesinleşmiş durumda. Oyun PC,PS4 ve Xbox One için geliştirildi. Ayrıca oyunun şuan açık betasına bütün oyuncular katılabilir. Oyun ile ilgili açık beta rehberi haberimize de okuyabilirsiniz.

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Overwatch Açık Beta ve Tam Sürüm Farkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement