Pes 2017 Çıkış Tarihi Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Pes 2017 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Pes 2017 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Yaklaşık iki ay önce duyurulan futbol severlerin merakla beklediği oyunlardan biri olan PES 2017 çıkış tarihi belli oldu.

08.07.2016 15:18

Yaklaşık iki ay önce duyurulan futbol severlerin merakla beklediği oyunlardan biri olan PES 2017 çıkış tarihi belli oldu. Yıllardır büyük bir istek ve heyecanla oynanan Pro Evolution Soccer Eylül ayında hayranlarının karşısına çıkacak.

PES 2017 kullanıcılarına büyük bir oyun deneyimi yaşatacak. Geçirdiği iyileştirmelerle birlikte daha gerçekçi bir görünüme kavuştu.

Oyun tanıtımlarının yapılmasının ardından oyunun ne zaman çıkacağı konusu büyük bir merak uyandırmıştı.

Yapılan resmi açıklamada oyun ilk olarak Kuzey Amerika'da oyun severler karşısında olacak. Ardından Avrupa'da piyasaya sürülecek.

PES 2017'nin 13 Eylül tarihinde Kuzey Amerika'da, 15 Eylül tarihinde ise Avrupa'da satışa sunulacağı bildirildi.

Oyun için en çok dikkat çeken nokta takım taktik kontrolleri ve futbolculara göre şekillenmiş farklı kontrollerin yer alması. Oyunun bu sene yayınlanan versiyonunda daha çok futbolcu odaklı geliştirilmesi de büyük bir beğeni topladı.

Oyunun satış fiyatlarına gelince üretildiği her platformda farklı fiyat uygulaması geçerli olacak. Playstation 4 ve Microsoft Xbox One oyun konsollarında 60 dolar diğer platformlarda ise 40 dolar üzerinden satışa sunulacak.

Berkay Eke/

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Pes 2017 Çıkış Tarihi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement