Rapor: Htc Aero'nun İşlemcisi ve İsmi Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Rapor: Htc Aero'nun İşlemcisi ve İsmi Belli Oldu

Rapor: Htc Aero\'nun İşlemcisi ve İsmi Belli Oldu

HTC'nin yeni nesil telefonu hakkındaki bazı detaylar yepyeni bir raporla ortaya çıktı.

24.08.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Hatırlarsanız HTC CEO'su Cher Wang, ekim ayında "Kahraman" olarak nitelendirdiği yeni bir telefon çıkaracaklarını söylemişti. Bu cihaz sözde HTC Aero oldu. Geçtiğimiz hafta ise söylentiler HTC O2 isimli amiral gemisi etrafında dolanmaya başladı. Spekülasyonlara göre HTC O2'de 6 inç'lik 1440x2560 çözünürlüğünde QHD ekran, Snapdragon 820 işlemcisi ve IP sertifikası bulunuyor. Snapdragon 820'nin telefona aslında phablet'e dahil edilmesi, bu modelin en erken 2016'nın ilk çeyreğinde gelmesi anlamına geliyor.


Peki HTC Aero'ya ne oldu? Mobile-dad.com sitesine göre Aero halen yolda. Ama telefonun asıl adı HTC A9 olacak. Rapora göre cihazda 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 işlemci ve 2.5D'lik kavisli cam yer alacak.


Rapor ayrıca Aero'nun yani HTC A9'un altın ve koyu gri renk seçeneklerine sahip olduğunu vurguluyor. Son olarak kaynaklara göre cihaz 470 ile 626 dolar arasında fiyatla satışa çıkacak. Kasası tamamen metal olan A9'da şaşırtıcı performans sunan ana kamera kullanıldığı rivayet ediliyor. Telefon ilk olarak AT&T üstünden tüketiciyle buluşacak gözüküyor.


Son dönemlerdeki haberlere göre bu sene HTC için işler pek iyi değil. Hatta HTC'nin Şanghay'daki üretim tesisini Çinli bir markaya satacağı ortaya çıkmıştı. A9 ve O2 modelleri Tayvanlı üreticinin toparlanmasını sağlayabilir. Ayrıca orta segment pazarında Çinli markalar da HTC'yi sıkıştırıyor. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir?




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Rapor: Htc Aero'nun İşlemcisi ve İsmi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement