Sadece 15 Ayda Ölen Online Oyun! - Son Dakika
Teknoloji

Sadece 15 Ayda Ölen Online Oyun!

Sadece 15 Ayda Ölen Online Oyun!

Çıkışından sadece 15 ay sonra, büyük umutlarla piyasaya sürülen Battleborn'un fişi çekiliyor.

18.09.2017 14:10

Çıkışından sadece 15 ay sonra, büyük umutlarla piyasaya sürülen Battleborn'un fişi çekiliyor. Overwatch ve Paladins arasında kendine bir türlü yer bulamayan yapım için Gearbox yeni güncelleme yayınlamayacağını açıkladı.

Battleborn kaderine terk ediliyor

Battleborn sunucuları bir süre daha aktif kalacakken, planlanan sonbahar güncellemesi dışında başka hiçbir güncelleme almayacak. Yani, Gearbox, oyuna olan desteğini çekiyor. Konu hakkında Randy Varnell resmi olarak açıklama yapan isim oldu.

"Sonbahar güncellemesinden sonra, Battleborn için herhangi bir yeni içerik veya güncelleme yayınlamayı düşünmüyoruz. İleride bunun değişebilmesi ihtimaline karşı, sosyal medya üzerinden takipte kalmayı unutmayın."

Overwatch ile aynı dönemde çıkmak gibi büyük bir talihsizlik yaşayan Battleborn haftalar içerisinde fiyatını yarı yarıya indirmek zorunda kalmıştı. İki oyunda benzer mekaniklere sahip olduğundan, insanlar tercihini Overwatch tarafında kullanmıştı.

Kahraman bazlı bir shooter oyunu olan Battleborn, direnemediği rekabetin ardından F2P'e dönmüş olsa da, bu bile oyuncuların ilgisini çekmemiş gibi görünüyor. Gearbox'ın büyük umutlar bağladığı Battleborn bakalım daha ne kadar süre sunucuları açık tutacak?

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Sadece 15 Ayda Ölen Online Oyun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement