Seagate 3 Tb 5900 Sata 3 64mb Sv35 Surveillance St3000vx004 Harddisk - Son Dakika
Teknoloji

Seagate 3 Tb 5900 Sata 3 64mb Sv35 Surveillance St3000vx004 Harddisk

Seagate 3 Tb 5900 Sata 3 64mb Sv35 Surveillance St3000vx004 Harddisk

Seagate 3 Tb 5900 Sata 3 64mb Sv35 Surveillance St3000vx004 Harddisk Özellikleri.

10.04.2015 00:48

    Seagate 3 TB 5900 Sata 3 64mb SV35 Surveillance Harddisk Genel Özellikleri


    Sağlam İzleme Depolaması

    Yedinci nesil 3 TB'lik Seagate® Surveillance HDD, artan yüksek çözünürlüklü kamera ve kamera sayısı ihtiyaçlarını karşıladığı gibi her zaman çalışır durumda olan izleme sistemleri performansı ve dayanıklılığı maliyetinin düşük olmasını da sağlamakta.Yüksek yoğunlukta yazma ihtiyacı olan izleme iş yüklerine uygun RAID desteğiyle çok diskli sistemlerde güvenilir biçimde çalışır Güvenilir performans için döngüsel titreşim sensörleri vardır Idle 3 desteği olan harekete duyarlı kameraları en iyi biçimde desteklemek üzere güç ayarları özelleştirilebilir.


    Daha İyi Videolu İzleme Sistemleri Oluşturun

    Surveillance HDD'de en son videolu izleme sistemleri için yeterli depolama kapasitesi vardır.ATA akışı ve 32 kamera desteğinin olduğu büyük akış halindeki iş yüklerini destekleyen ölçeklenebilir sistemler oluşturun İzleme için optimize edilmiş üretici yazılımı disk güvenilirliğini %30 arttırır ve veri kaybı riskini azaltır 400+ saat yüksek tanımlı içerik desteğiyle 7/24 çalışmaya hazır 1 milyon saat arızalar arası ortalama süre 3 yıl sınırlı garanti.


    Çok Diskli Sistemlerde Tutarlı Performans

    Veri miktarınızdakii artışa göre ölçeklendirilebilme esnekliği ile birlikte izleme uygulamaları için üretilmiş disklerle disk güvenilirliğini artırın. Surveillance HDD, döngüsel titreşim sensörlerinin eklenmesiyle sistem genelindeki titreşimlere rağmen sürdürülebilir performans sağlarken gelişmekte olan NVR ve tek başına olan DVR segmentlerinde de RAID yapılandırmalarını desteklemektedir.Döngüsel titreşim sensörleri seçeneği, disklerin, 16 diskin bulunduğu sistemlerde güvenli bir performans göstermesine olanak tanır Döngüsel titreşim sensörleri RAID ortamlarında sistemin titreşim toleransını arttırır Yüksek tanımlı kayıtta 32 kamera desteği.


    Hiçbir anı kaçırmamanız için geliiştirilmiş hazır olma süresi

    Disk teknolojisi ilerledikçe bunları kullanan uygulamalar da gelişmektedir. Harekete duyarlı kameralardaki gelişmeler sonucunda Surveillance HDD'de artık sisteminiz kaydetmeye hazır olduğunda diskin de hazır olmasını sağlayan ayarlar bulunmaktadır.Idle 3 güç ayarları, kamera hareket algıladığında hemen kayıt yapılabilmesini sağlamaktadır Hızlı hazır olma süresi daha küçük sistem arabelleği boyutu gerektirdiğinden maliyeti düşürür.


    İşletme Sınıfı Güvenilirliğe Sahip İzleme Sabit Diskleri

    Surveillance HDD'leri, aşağıdaki özelliklerle birlikte yüksek yazma iş yükleri ve birden fazla video akış kaydı için tasarlanmıştır:Endüstride lider, 1 milyondan fazla saat MTBF; % 1'in altında AFR RAID destekli çok diskli sistemlerde geliştirilmiş güvenilirlik ve performans için döngüsel titreşim sensörleri 3 yıllık sınırlı garanti.


    TweakTown İzleme HDD'si Ödülü

    Bu çözümü WD Purple ile kıyasladığımızda, 16 kameraya kadar 720p değerindeki yayınlarda Seagate'in daha iyi bir çözüm olduğu görülmekte.".

    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Seagate 3 Tb 5900 Sata 3 64mb Sv35 Surveillance St3000vx004 Harddisk - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement