Steve Ballmer'ın Son Mektubu Şirketin Geleceğini Anlatıyor - Son Dakika
Teknoloji

Steve Ballmer'ın Son Mektubu Şirketin Geleceğini Anlatıyor

Steve Ballmer\'ın Son Mektubu Şirketin Geleceğini Anlatıyor

13 yıllık CEO'luk yaşantısının sonuna gelen Steve Ballmer, dönemsel olarak yayınladığı raporunda Microsoft'un kendinden sonraki dönemi üzerine ipuçları...

08.10.2013 18:30

Burçin Aygün - - Microsoft'un halihazırdaki mevcut CEO'su Steve Ballmer, geçtiğimiz gün hisse sahibi olarak bir dönem özeti mektubu yayınladı. İlerleyen aylarda 13 yıllık görevini bırakarak, emekliliğe yelken açacak olan Ballmer, geçtiğimiz haftalarda binlerce şirket çalışanı karşısında bir veda konuşması yapmış ve göz yaşlarına engel olamamıştı. Emekliliği sebebi ile halen buruk olduğu yazdığı metinden de belli olan isim, ağırlıklı olarak Microsoft'un gelecek dönemde ne tür servisler ve cihazlar üzerine yoğunlaşacağı üzerine bir rapor hazırlamış.

Online olarak paylaşılan bu yazı, Windows 8'in geleceği, farklı cihazlar arasındaki kullanıcı tecrübeleri ve Nokia'nın satın alımı ile değişecek olan departmanlar üzerine kaleme alınmış. Ballmer'ın dediğine göre, bireysel ve iş kullanımı için aile ürünleri (cihazları) ve servisleri ön plana çıkartılacak. Bunlar arasında ise Xbox One adlı oyun konsolu, eğlence ve aile ürünleri arasında başı çekecek.

Steve Ballmer her ne kadar Microsoft'tan uzaklaşacak olsa da, yazdığı raporda ümitli olduğunu ve bir hisse sahibi ve yatırımcı olarak, geleceğe şirketi açısından olumlu baktığını not düşmüş.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Steve Ballmer'ın Son Mektubu Şirketin Geleceğini Anlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement