Steve Ballmer, Microsoft'a Göz Yaşları İçinde Veda Etti - Son Dakika
Teknoloji

Steve Ballmer, Microsoft'a Göz Yaşları İçinde Veda Etti

Steve Ballmer, Microsoft\'a Göz Yaşları İçinde Veda Etti

Microsoft'un yakında koltuğunu bırakacak olan 13 yıllık CEO'su, neşeli tavrı ve hareketleri ile tanınan ismi Steve Ballmer, veda konuşmasında göz yaşlarına...

29.09.2013 14:30

Burçin Aygün - - Ömrünün tam 33 yılını Microsoft'a veren, şirketin fanatiklerinin eğlence kaynağı haline gelmiş, yerine duramayan ve her tanıtımda zıplayıp duran, neşeli halleri ile tanınan CEO Steve Ballmer 12 ay içerisinde şirketten emekli oluyor. 13 yıldır CEO'luk görevi gören Ballmer geçtiğimiz günlerde Microsoft'a, binlerce şirket çalışanının önünde sahne alarak veda etti. Göz yaşlarını tutamayan CEO, bu markanın kendisi için ne kadar mühim olduğunu söyledi ve onunla birlikte büyüdüğünü ekledi.

Doğaçlama gerçekleştirdiği konuşmasında Ballmer, Microsoft'un kendisi için dördüncü çocuğu olduğunu ve çocukların da vakti gelince yuvadan uçuverdiğini söyledi ve ekledi; "Bu sefer yuvadan uçan çocuk benim!" Sesi titreyen ve bir süre sonra ağlamaya başlayan efsanevi CEO herkese teşekkür ettikten sonra devasa salonu dolaştı, selam verdi ve her zamanki meşhur zıplaması ile salondan çıktı!

Microsoft'un bir sonraki CEO'sunun ise kim olacağı konusunda halen bir açıklama mevcut değil. Yapılan tahminler ise halen söylenti olarak yerinde sayıyor.

Mobil kullanıcılarımız videoyu buraya tıklayarak izleyebilirler.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Steve Ballmer, Microsoft'a Göz Yaşları İçinde Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement