TechCrunch Disrupt 2023 Konferansı Yarın Başlıyor - Son Dakika
Teknoloji

TechCrunch Disrupt 2023 Konferansı Yarın Başlıyor

TechCrunch Disrupt 2023 Konferansı Yarın Başlıyor

TechCrunch Disrupt 2023 konferansı yarın San Francisco'da başlayacak. Üç gün sürecek etkinlikte, teknoloji dünyasından birçok kurucu, yatırımcı ve yönetici bir araya gelecek. Katılımcılara eğitim ve yeni anlaşmalar yapma fırsatı sunulacak. Etkinlik kapsamında birçok oturum düzenlenecek ve önemli konuşmacılar sahne alacak. Ayrıca, başarılı startup yöneticileri ve finans danışmanlarından bilgi almak mümkün olacak. TechCrunch Disrupt, küresel teknoloji ekosistemine yenilikçilik katmayı hedefliyor.

19.09.2023 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TechCrunch Disrupt 2023 konferansı yarın San Francisco'da başlayacak. Teknoloji dünyasından yüzlerce kurucu, yatırımcı ve yöneticinin yer alacağı etkinlik üç gün boyunca sürecek. Katılımcılara hem eğitim hem de yeni anlaşmalar yapma fırsatı sağlanacak.

TechCrunch Disrupt 2023, 19 Eylül'de başlıyor

19-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek etkinlik kapsamında birden fazla oturum düzenlenecek. Ancak etkinliğin kalbi Disrupt Stage'de atacak. Apple, NBA yıldızı Shaquille O'Neal'ın kurduğu Edsoma ve OnePlus gibi firmalardan yöneticiler konuşma yapacak.

TechCrunch Disrupt 2023 Konferansı Yarın Başlıyor

Katılımcılar ayrıca Builders Stage kapsamında başarılı startup yöneticilerinden ve finans danışmanlarından bilgi alabilecekler. Yapay zeka, fintech, donanım ve SaaS gibi sektörleri kapsayan yedi temalı parkur sayesinde önemli eğitimler sunulacak.

243432342

Üç günlük eğitim kapsamında bir dizi oturum ve yuvarlak masa konuşmaları da düzenlenecek. Bu sayede katılımcılara belirli konularda interaktif öğrenme ve tartışma olanakları sunulacak. Ünlü startup yarışması Startup Battlefield, en iyi 20 şirketin 100 bin dolar için mücadele etmesiyle düzenlenecek.

Fuar alanı ortak katılımcıların yanı sıra, erken aşamada olan 200 şirkete ev sahipliği yapacak. Katılımcıların kurucularla tanışmaları, yeni teknolojileri keşfetmeleri ve bağlantı kurmaları sağlanacak.

21 Eylül'e kadar devam edecek konferansta Deal Flow Cafe, Recharge Zone ve TechCrunch+ Lounge gibi etkinlikler de olacak. San Francisco'da düzenlenecek TechCrunch Disrupt, küresel teknoloji ekosisteminde yenilikçiliği teşvik etmeyi amaçlıyor. Daha fazla bilgi için bu bağlantıya gidebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji TechCrunch Disrupt 2023 Konferansı Yarın Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement