Transformers Devastation Kamera Arkası - Son Dakika
Teknoloji

Transformers Devastation Kamera Arkası

Daha evvel PlatinumGames'in yapımcılığıyla birlikte, sevilen yapım Transformers için yeni bir yapımın yolda olduğunu, hatta ön siparişe açıldığını duyurmuştuk. Bazı başarısız Transformers denemelerinden sonra, PlatinumGames bu sefer, öyle görünüyor ki farklı bir yaklaşım sergileme niyetinde.

28.09.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transformers

Daha evvel PlatinumGames'in yapımcılığıyla birlikte, sevilen yapım Transformers için yeni bir yapımın yolda olduğunu, hatta ön siparişe açıldığını duyurmuştuk.

Bazı başarısız Transformers denemelerinden sonra, PlatinumGames bu sefer, öyle görünüyor ki farklı bir yaklaşım sergileme niyetinde. Oyunda akıcılık özellikle dikkat çekiyor, bunun yanı sıra daha tutarlı bir savaş döngüsü sağlayan yeteneklerinizle form değiştirip bir düşmandan diğerine hızlıca saldırabiliyoruz.

Ayrıca serinin hayranlarının hoşuna gidecek bir açıklama da PlatinumGames yapımcısı Kenji Saito'dan geldi; "Oyunun görselliğinden bahsedecek olursak, ağırlıklı olarak nostaljik – klasik televizyon programının görünüşünü referans aldık." Bu da demek oluyor ki; Transformers: Devastation ile birlikte yapım aslına dönecek. Yapımcıların kamera arkasını anlattığı ve oynanışın gösterildiği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Transformers: Devastation'un çıkış tarihi PC, PS4, Xbox One, PS3 ve Xbox 360 platformlarına özel 6 Ekim olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Transformers Devastation Kamera Arkası
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Transformers Devastation Kamera Arkası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement