Tupac Hologramını Yaratan Firma İflasın Eşiğinde - Son Dakika
Teknoloji

Tupac Hologramını Yaratan Firma İflasın Eşiğinde

Tupac Hologramını Yaratan Firma İflasın Eşiğinde

Kurucuları arasında James Cameron'ın da bulunduğı Digital Domain, Coachella festivalindeki Tupac Shakur hologramıyla gündeme gelmişti. Şirket şu anda ise...

13.09.2012 18:00

Gökhan Menge - - Sitemizde de yoğun ilgi gören Coachella Festivali'nde görücüye çıkan Tupac hologramı ile dikkatleri üzerine toplayan Digital Domain Media Group iflas etmenin eşiğine geldi. Kurucuları arasında ünlü yönetmen James Cameron'ın da bulunduğu şirket görsel efekt uzmanı olarak biliniyor. Aralarında Titanic, Transformers serisi, Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi gibi filmlerin de bulunduğu 90 Hollywood yapımında görsel efektleri yapan şirket zor durumda.

Şirket bir zamanlar 400 milyon dolar değerinde olarak gösteriliyordu. Fakat işler yöneticilerin umduğu gibi gitmeyince Digital Domain'in çoğunluk hissesi için geçtiğimiz günlerde Searchlight yatırım şirketi sadece 15 milyon dolar önerdi.

Marvel Entertainment ile de çalışan şirketin CEO'su Ed Ulbrich eğer 14 günde şirketin el değiştirmemesi halinde değerinin daha da düşebileceğini söyledi. Şirketin 21 Eylül'e kadar satılması bekleniyor.

Gökhan Menge - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Tupac Hologramını Yaratan Firma İflasın Eşiğinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement