Xiaomi, Redmi K70 Ultra Modelini Tanıtmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Teknoloji

Xiaomi, Redmi K70 Ultra Modelini Tanıtmaya Hazırlanıyor

Xiaomi, Redmi K70 Ultra Modelini Tanıtmaya Hazırlanıyor

Xiaomi, uygun fiyatlı akıllı telefonlarının yanı sıra amiral gemisi kataloğunu da güncel tutmayı ihmal etmiyor. Şirket, yakında yeni Redmi K70 Ultra modelini tanıtacak. Redmi K70 Ultra, metal çerçeve ve cam arka kasa ile gelecek. MediaTek Dimensity 9300+ işlemciden güç alacak olan telefon, 1.5K çözünürlüğe sahip OLED ekrana sahip olacak. Ayrıca 24 GB RAM, 1 TB depolama alanı, 50 MP ana kamera ve 120W hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekecek.

17.04.2024 11:09

Xiaomi, bir yandan uygun fiyatlı akıllı telefonlar çıkarıyorken, amiral gemisi kataloğunu da güncel tutmayı ihmal etmiyor. Bu kapsamda şirket, yakında yeni Redmi K70 Ultra modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Redmi K70 Ultra modelinin teknik özellikleri ortaya çıktı.

Beklenen Redmi K70 Ultra özellikleri

Kısa süre önce ortaya çıkan yeni detaylara göre Redmi K70 Ultra, metal çerçeve ve cam arka kasayla gelecek. Bununla birlikte MediaTek tarafından üretilen Dimensity 9300+ işlemcisinden güç alacak. Ayrıca 1.5K çözünürlüğe sahip OLED ekrana yer verecek.

24 GB'a kadar RAM ve 1 TB'a kadar depolama alanıyla tüketicilerin karşısına çıkması beklenen akıllı telefon, 50 Megapiksel ana kameraya yer verecek. Bu kameraya ultra geniş açılı kamera ve makro sensör de eşlik edecek. Son olarak cihazın 120W hızlı şarjdan beslenen 5,500 mAh kapasitesinde bir bataryadan güç çekeceği de sızan bilgiler arasında.

50 MP kamera, devasa batarya! vivo Y200i özellikleri ortaya çıktı!

Beklenen Redmi K70 Ultra özellikleri şu şekilde sıralandı;

ÖzellikDetayİşlemci: MediaTek Dimensity 9300+Kamera: 50 megapiksel ana kamera + ultra geniş açılı + makro sensörEkran: OLED, 1.5K çözünürlükŞarj: 120W hızlı şarjGövde: Metal çerçeve, cam arkaRAM: 24 GB'a kadarDepolama: 1 TB'a kadarBatarya: 5,500 mAh

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Redmi K70 Ultra modelinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Xiaomi, Redmi K70 Ultra Modelini Tanıtmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement