Yeni İpad'lere Ne Oldu? - Son Dakika
Teknoloji

Yeni İpad'lere Ne Oldu?

Yeni İpad\'lere Ne Oldu?

iPad Air 3 ve iPad mini 4 hakkında yepyeni bir rapor yayınlandı.

18.08.2015 15:17
Hasan Uğur Nayır - -

Apple'ın tatil sezonunda yeni iPhone'ları ve iPad'leri satışa sunması bekleniyor. Fakat iPad'ler üstünde belirli belirsiz bir uğursuzluk var. Şimdiye kadar iPad mini 4'ün tanıtılacağına dair farklı kaynaklar tarafından yayınlanan raporlar oldu. iPad Air 3 ve efsanevi iPad Pro için çıkış tarihleri tutarsız kaldı.


DigiTimes tarafından yayınlanan taze rapora göre Apple, iPad mini 4'e odaklanmış ancak iPad Air 3 içinse herhangi bir planlama yapmamış durumda. Yukarı tedarik zinciri kaynakları iPad mini 4'te küçük güncelleştirmelerin olduğunu belirtiyor. Eski ve yeni iddiaları bir araya getirirsek iPad Air 3, iPad Air 2'nin biraz daha incetelmiş modeli olacak.


Tayvanlı yayın DigiTimes'ın Apple hakkında karışık bir sicili var. Eskiden ileri sürdüğü bir takım gelişmeler gerçek çıkmıştı, ama bazıları ise yalan oldu. Bununla birlikte DigiTimes endüstride sağlam bağlantıları olan bir yayın. Eski tarihli bir rapora göreyse yeni iPad'ler iPhone'larla birlikte seri üretime girmedi, bu yüzden eylüldeki etkinlikte iPad'ler tantılmayacak.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni İpad'lere Ne Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement