Yeni Jumanji İçin Çalışmalar Başladı - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Jumanji İçin Çalışmalar Başladı

Yeni Jumanji İçin Çalışmalar Başladı

Eğlenceli bir yılbaşı filmine hazır mısınız? Ama Williams yok...

02.11.2015 15:47
Mahmut Saral - -

Hollywood'un önemli stüdyolarından Sony Pictures, geçtiğimiz yaz aylarında bir açıklama yapmış ve birçok büyük markasının yeni filmlerle 2016 ve 2017 yıllarında beyazperdede boy göstereceğini bildirmişti. Bu filmlerden bazıları Bad Boys 3 - 4, The Dark Tower, Resident Evil: The Final Chapter ve Jumanji idi.


Orijinal Jumanji filmi, 1995'te vizyona girmiş ve gişede yaklaşık 263 milyon dolar kazanmıştı. Bu filmde başrolde yer alan Robin Williams'ı ne yazık ki yakın bir zamanda kaybetmiştik. O olmadan da yeni bir Jumanji nasıl olur bilemiyoruz, ama remake (yeniden çevrim) çalışmaları çoktan başladı bile.


Deadline'da yer alan bilgilere göre Sony, bu yeni filmin senaryo çalışmaları için Con Air filminin de arkasındaki isim olan Scott Rosenberg ile anlaşmaya vardı. Bu remake filminin Jumanji evrenine yepyeni bir bakış açısı getireceği ve dolayısıyla orijinal filmden farklı olacağı konuşuluyor.


Ve evet, filmin gösterim dönemi de belli oldu. Sony, yeni Jumanji'yi 2016 Christmas, yani Noel döneminde vizyona sokacak.


Filmin oyuncu kadrosu ve diğer birçok detayı ise henüz açıklanmadı.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Jumanji İçin Çalışmalar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement