Aydın'da Esnaflar Tarafından Keşkek Hayrı Düzenlendi - Son Dakika
Yaşam

Aydın'da Esnaflar Tarafından Keşkek Hayrı Düzenlendi

Aydın\'da Esnaflar Tarafından Keşkek Hayrı Düzenlendi

Aydın'ın Buharkent ilçesinde esnaflar tarafından bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen keşkek hayrı düzenlendi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı hayrın yanında çeşitli yemek ve tatlılar da ikram edildi.

08.11.2023 16:13  Güncelleme: 16:16

Aydın'ın Buharkent ilçesinde esnaflar tarafından keşkek hayrı düzenlendi. Buharkent pazar yerinde düzenlenen keşkek hayrına çok sayıda vatandaş katıldı.

Buharkent ilçesinde esnaflar tarafından bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen keşkek hayrı düzenlendi. 5 bin kişilik hazırlanan keşkek kısa sürede tükendi. Çok sayıda vatandaş ve esnafın katılım gösterdiği geleneksel hayra keşkeğin yanında çeşitli yemek ve tatlılar da da ikram edildi.

Buharkent Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Namık Ülken, "İlçe genelindeki esnaflarımızın katkılarıyla düzenlediğimiz keşkek hayrımızın bu yıl 2'ncisini gerçekleştiriyoruz. 40 kazan keşkeğimiz ve çeşitli yemek ve tatlılarımız ile burada güzel bir birliktelik oluşturduk. Hayrımızı duyup gelen yemeğimizi ikram ettiğimiz tüm herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da miktarı ve katılımı arttırarak bu hayrı sürdürmek istiyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Aydın'da Esnaflar Tarafından Keşkek Hayrı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement