Yıkım sırasında yan binanın duvarı olmadığı ortaya çıktı - Son Dakika
Yaşam

Yıkım sırasında yan binanın duvarı olmadığı ortaya çıktı

Bahçelievler'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında yan binanın üçüncü katında duvar olmadığı ortaya çıktı. Dairenin banyosu ve tuvaleti açıkta kalırken, daire sakinleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı. Olayın sorumlusu olarak müteahhit gösteriliyor.

14.03.2024 13:12  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan yıkım sırasında yan binanın 3. katında duvar olmadığı ortaya çıktı. Dairenin banyosu ve alafranga tuvaleti açıkta kalırken, evler boşaltıldı.

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde 4 katlı bir binanın yıkımı gerçekleştirildi. Yıkım sırasında bitişikte bulunan binanın üçüncü katında duvar olmadığı ortaya çıktı. Yıkım sonrası dairenin banyosu ve alafranga tuvaleti açıkta kaldı. Bina sakinleri olayın şaşkınlığını yaşarken, duvarı olmayan daire sakinleri ise güvenlik tedbiri olarak dairelerini boşalttı.

DİĞER BİNANIN DUVARI KULLANILMIŞ

Dairede yaşayan bir kişi, yıkımdan hemen sonra duvarı olmayan banyoyu cep telefonu ile görüntüledi. Binanın inşa edildiği dönemde, müteahhidin yan binanın duvarını sıvayarak kullandığı iddia edildi. Mahalle sakini Yıldırım Akgün, "Binanın dayanıklı olmadığını görüyoruz, başka bir şey değil. Hem o taraf hem bu taraf için yapılan iş düzgün değil. Duvarını yapmamış, binaya yaslamış. Görüntü berbat. Allah'tan gündüz fark edilmiş. Fark etmeseler ne olur kim bilir" dedi.

Yıkım sırasında şoke eden görüntü! Duvarı olmayan yan binanın tuvaleti açıkta kaldı

"YAPAN MÜTEAHHİTİN SUÇU"

Mahalle sakini Latif Kaya, "Yapan müteahhidin suçu. Öteki binayı yapanın suçu, kendine ait duvarı yok. Yıkan kişinin suçu yok. Mekanikçi olduğum halde, yıkan binanın suçunun olmadığını anlıyorum. Görüntü müteahhitlik açısından bakarsak çalınmış, hırsızlık" şeklinde konuştu. İsmail Doğan ise, "İnşaattan pek anlamam ama görüntü iyi değil, yapmışlar işte" dedi.

Yıkım sırasında şoke eden görüntü! Duvarı olmayan yan binanın tuvaleti açıkta kaldı
Yıkım sırasında şoke eden görüntü! Duvarı olmayan yan binanın tuvaleti açıkta kaldı
Yıkım sırasında yan binanın duvarı olmadığı ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Yıkım sırasında yan binanın duvarı olmadığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • süleyman hakan gökşen: bunları sallandıracaksın ki, ibret olsun...bunlar öncelikle nasıl insan ? hiç mi Allah korkusu yok, hiç vicdan yok ? 32 2 Yanıtla
  • Tevfik Yilmaz: Hem maliyet hemde yerden tasarruf. Çok akıllı bir hareket (gözünü para bürümüş hırsızlar için). 20 1 Yanıtla
  • NURETTİN AVGIN: Tuğladan çalmak, tuvalette aklına gelmiş :) 12 0 Yanıtla
  • mehmet karatas: Duvar varmış bence. Daire sahibi tuvaletin kozetini daha ileride koyabilmek amacıyla duvarı yıkmış. Nasıl olsa komuşunun duvarı var diye yapmışlar bence. Şu an oturandan öncekiler yapmış bence. Tuğlalara dikkatli bakarsanız kırılmış uçları gözüküyor. Haberciler sırf haber olsun diye sallıyor. 6 1 Yanıtla

Advertisement