Başkan Baran'dan Personeline Moral Ziyareti - Son Dakika
Yaşam

Başkan Baran'dan Personeline Moral Ziyareti

Başkan Baran\'dan Personeline Moral Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Teknik Hizmetler Şantiyesi’nde incelemelerde bulunarak işçilerle bir araya geldi.

07.09.2017 13:30

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Teknik Hizmetler Şantiyesi'nde incelemelerde bulunarak işçilerle bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün atölyelerinin yer aldığı Teknik Hizmetler Şantiyesi'nde incelemelerde bulundu, çalışanlarla bir araya geldi. Teknik hizmetlerde çalışan her personelin Körfez'in güzelleşmesinde emeği bulunduğunu belirten Başkan İsmail Baran, işçiler için 'Arka planda kalan gizli kahramanlar' ifadelerini kullandı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, buradaki her işçinin çok önemli bir görev üstlendiğini belirterek, "Yapılan hizmetlerin ne kadar önemli olduğunun farkındayız ve görüyoruz. Tüm çalışanlarının ortak gayesi hizmet olan bir belediyeyiz. Sizler de bu hedefin önemli birer unsurusunuz. Yapılan her eserde katkınız var" diyerek çalışanlarla sohbet etti.

Araçların motor, lastik, elektrik aksan, fren, boya ve kaporta işlemlerinin yapıldığı atölyeleri gezen Başkan İsmail Baran, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan İsmail Baran daha sonra Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Fen İşleri Müdürü Şenol Çakır ve Etüd Proje Müdürü Cumali Gündoğdu ile yapımı devam eden projelerle ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Baran'dan Personeline Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement