Başkan Baran, Körfezli Çocuklarla Buluştu - Son Dakika
Yaşam

Başkan Baran, Körfezli Çocuklarla Buluştu

Başkan Baran, Körfezli Çocuklarla Buluştu

Körfez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti tarafından hayata geçirilen Çocuk Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören çocuklar, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile bir araya geldi.

07.07.2018 12:11

Körfez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti tarafından hayata geçirilen Çocuk Bilim ve Sanat Merkezi'nde eğitim gören çocuklar, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye meclis salonunda Körfez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti tarafından hayata geçirilen Çocuk Bilim ve Sanat Merkezi'nde eğitim gören çocukları ağırladı. İlim Yayma Cemiyeti Körfez Şubesi Başkanı Muhammed Saraç ve öğretmenlerin de yer aldığı ziyaret sırasında Çocuklar Başkan Baran'a merak ettiklerini sorarken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da onlara tüm samimiyetiyle cevap verdi. Çocuklardan farklı sorular geldikçe, salonda renkli görüntüler de oluştu.

Soruları cevapladıktan sonra çocuklara nasihatlerde de bulunan Başkan Baran, "İlim Yayma Cemiyetimiz ile birlikte hayata geçirdiğimiz Bilim Sanat Merkezi'nde en iyi şekilde eğitim almanız için gayret gösteriyoruz. Çok çalışmanız ve çok okumanız lazım. Okumak ve çalışmak en önemli özelliğiniz olmalı. Bizler Körfez Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimini önemsiyor ve bu anlamda üzerimize düşenden fazlasını yapmak için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne geçen 4 yıl içerisinde ilçemizdeki okullara onarım ve tesis kazandırma anlamında önemli yatırımlar yaptık. Her yıl 5. sınıf öğrencilerimize bisiklet dağıtıyoruz. Spor Akademilerimizde binlerce öğrenciye eğitim veriyoruz. Sizler bizim kıymetli varlıklarımız, toplumun geleceği, insanlığın umudusunuz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Baran, Körfezli Çocuklarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement