Bingöl Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü, susuz kalan kargaya yardım etti - Son Dakika
Yaşam

Bingöl Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü, susuz kalan kargaya yardım etti

Bingöl Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mahmut Yıldırım, üniversite yerleşkesinde bitkin halde olan bir kargaya pet şişeyle su vererek yardım etti. Yıldırım, karganın susuzluğunu giderdikten sonra serinlemesi için suyu üzerine döktü. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

27.07.2023 16:20

BİNGÖL Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mahmut Yıldırım, üniversite yerleşkesinde susuz kalan kargaya pet şişeyle su içirdi. Yıldırım, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Bingöl Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mahmut Yıldırım, üniversite yerleşkesindeki kaldırımda bitkin halde bir karga olduğunu fark etti. Karganın yanına yaklaşan Yıldırım, yanında getirdiği pet şişedeki suyu kargaya verdi. Karganın susuzluğunu gideren Yıldırım, serinletmek amacıyla kalan suyu da üzerine döktü. Karga bir süre sonra uçarak uzaklaştı. Yıldırım, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Bingöl Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü, susuz kalan kargaya yardım etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Bingöl Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü, susuz kalan kargaya yardım etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement