Denizde kaybolan gençlerden birinin cansız bedeni bulundu - Son Dakika
Yaşam

Denizde kaybolan gençlerden birinin cansız bedeni bulundu

Beykoz Riva Sahili'ne balık tutmak için giden ve dalgalara kapılarak kaybolan 2 gençten biri olan Emrah Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerinde bekleyen yakınları fenalık geçirdi. Yürütülen arama çalışmaları havadan görüntülendi.

10.10.2023 09:28  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizde kaybolan gençlerden birinin cansız bedeni bulundu

Balık tutmak için gitmişlerdi, kaybolan 2 kişiden biri bulundu

İSTANBUL - Beykoz Riva Sahili'ne balık tutmak için giden ve dalgalara kapılarak kaybolan 2 gençten biri olan Emrah Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerinde bekleyen yakınları fenalık geçirdi. Yürütülen arama çalışmaları havadan görüntülendi.

Olay, dün Beykoz Riva Sahili'nde meydana geldi. İddiaya göre, balık tutmak için sahile gelen Fatih Yastıkkaya ve Emrah Dinçer, şiddetli rüzgarın da etkisiyle oluşan dalgalara kapılarak kayboldu. Gece boyunca helikopter destekli süren çalışmalar sabahın erken saatlerinde yeniden başladı. Kıyı Emniyet Müdürlüğü ve İBB Su Altı Arama Kurtarma ekipleri çalışmalara katıldı.

Kayıp gençlerden birinin cansız bedenini ulaşıldı

Sabahın ilk ışıklarla birlikte başlayan çalışmalar sonrası kaybolan gençlerden Emrah Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı. Dinçer'in cansız bedenini gören yakınları fenalık geçirdi. Fatih Yastıkkaya için ise çalışmalar devam ediyor. Öte yandan ekiplerin yürüttüğü arama çalışması havadan görüntülendi.

Denizde kaybolan gençlerden birinin cansız bedeni bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Denizde kaybolan gençlerden birinin cansız bedeni bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement