Honaz Belediyesi, parklarda oyun gruplarının bakımını yaparken spor aletleri de monte ediyor - Son Dakika
Yaşam

Honaz Belediyesi, parklarda oyun gruplarının bakımını yaparken spor aletleri de monte ediyor

Honaz Belediyesi, parklarda oyun gruplarının bakımını yaparken spor aletleri de monte ediyor

Honaz Belediyesi, yaz aylarında parklardaki oyun gruplarının bakım ve tamirini yaparken aynı zamanda ihtiyaç duyulan parklara fitness aletleri monte ediyor. Yapılan çalışmalarla birlikte Honazlılara daha büyük keyifle spor yapma imkanı sunuluyor.

15.09.2023 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz aylarını yeni park yapımı ve yenilenme çalışmalarıyla sürdüren Honaz Belediyesi, parklardaki oyun gruplarının bakım ve tamirini yaparken diğer yandan da ihtiyaç duyulanlara spor aletleri monte ediyor.

Yaz aylarında park çalışmalarına hız veren Honaz Belediyesi, park sayısına yenilerini eklerken, mevcut parklarda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalara ek olarak ihtiyaç olan parklara fitness aletleri kuran Belediye ekipleri, eskimiş olanları da yeniliyor. Belirlenen ihtiyaç durumuna göre çalışmalar sürdürülürken, yeni kondisyon ve fitness aletleri, Honazlı'ara eskisinden daha büyük keyifle spor yapma imkanı sunuyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Honaz Belediyesi, parklarda oyun gruplarının bakımını yaparken spor aletleri de monte ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement