Kars'ta Afganistanlıların kaldığı lojmanda yangın çıktı - Son Dakika
Yaşam

Kars'ta Afganistanlıların kaldığı lojmanda yangın çıktı

Kars'ta Afganistanlıların kaldığı lojmanın odunluğunda çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, bir Afgan kadının kışlık odunlarının yanışını izlediğini gördü.

24.10.2023 13:12  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta Afganistanlıların kaldığı lojmanda korkutan yangın

Bir Afgan kadın ise yaşlı gözlerle yanan kışlık odunlarını izledi

KARS - Kars'ta Afganistanlıların kaldığı lojmanın odunluğunda yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, bir Afgan kadın kışlık için depoladığı odunların yanışını yaşlı gözlerle izledi.

Kars'ta sığınmacı olarak Kars Valiliğe bağlı İl Özel İdaresi'ne ait Paşaçayır Mahallesi yolu üzerinde bulunan lojmanlara yerleştirilen Afganlıların depo olarak kullandığı katta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Durum itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme çalışması başlattı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını aşırı duman zaman zaman engellerken, ekiplerin yoğun çabasıyla yangın kontrol altına alındı.

Öte yanan binada kışlık yakacak olarak depoladığı odunların yandığını gören bir Afgan kadın, yaşlı gözlerle odunlarının yanışını izledi. O anlar kameraya yansıdı. Yangın ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Kars\'ta Afganistanlıların kaldığı lojmanda yangın çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kars'ta Afganistanlıların kaldığı lojmanda yangın çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement