Nefes Engelliler Sosyal Tesisi'nde Başarı Belgeleri Verildi - Son Dakika
Yaşam

Nefes Engelliler Sosyal Tesisi'nde Başarı Belgeleri Verildi

Nefes Engelliler Sosyal Tesisi\'nde Başarı Belgeleri Verildi

Yenimahalle Belediyesi Nefes Engelliler Sosyal Tesisi'nde özel gereksinimli bireylere ve ailelerine nefes olan tesiste dönem sonu başarı belgeleri taktim edildi. Ahşap, Eğlenceli Sanatlar, Küçük ve Büyük Yaş Resim,Takı Tasarım, Müzik, El Sanatları, Nefes Terapisi, Dans ve Özel Çocuk Sınıfı atölyelerinde eğitim alan üyeler gösterdikleri başarıların haklı gururunu yaşadı. Veliler ve üyeler, Nefes Engelliler Sosyal Tesisi'nin ailelere ve çocuklarına gerçekten nefes olduğunu ifade ederek, başarı belgelerini almanın mutluluğu ile yıl sonu tatiline başladı.

22.06.2023 10:09

Yenimahalle Belediyesi Nefes Engelliler Sosyal Tesisi'nde başarı belgeleri verildi.

Özel gereksinimli bireylere ve ailelerine nefes olan tesiste dönem sonu başarı belgeleri üyelere taktim edildi. Yıl boyunca Ahşap, Eğlenceli Sanatlar, Küçük ve Büyük Yaş Resim,Takı Tasarım, Müzik, El Sanatları, Nefes Terapisi, Dans ve Özel Çocuk Sınıfı atölyelerinde eğitim alan üyeler gösterdikleri başarıların haklı gururunu yaşadı.

Çocuklarının tesise her zaman isteyerek ve severek geldiğini, Nefes Engelliler Sosyal Tesisi'nin ailelere ve çocuklarına gerçekten nefes olduğunu ifade eden veliler ve üyeler, başarı belgelerini almanın mutluluğu ile yıl sonu tatiline başladı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Nefes Engelliler Sosyal Tesisi'nde Başarı Belgeleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement