Pendik'te Yabancı Uyruklu Genç Denizde Boğuldu - Son Dakika
Yaşam

Pendik'te Yabancı Uyruklu Genç Denizde Boğuldu

Pendik'te yabancı uyruklu bir genç denize girerek boğuldu. Arkadaşı ise kurtarma girişiminde bulunurken ağır yaralandı. Olayın ardından boğulma tehlikesi geçiren kişi tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden genç ise Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

03.08.2023 11:01  Güncelleme: 11:03

Pendik'te yabancı uyruklu genç girdiği denizde boğuldu

İSTANBUL Pendik'te yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Kendisini kurtarmak isterken boğulma tehlikesi yaşayan arkadaşı ise ağır yaralandı.

Olay, Pendik'te dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Pendik sahilinde serinlemek için denize giren yabancı uyruklu bir kişi denizde panik yaparak çırpınmaya başladı. Kendisiyle birlikte sahile gelen arkadaşı ise boğulan arkadaşını kurtarmak için suya girdi. İkiliden biri boğularak hayatını kaybederken, diğer şahsı çevredeki vatandaşlar kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Boğulma tehlikesi geçiren kişinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden şahısın cenazesi ise olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Pendik\'te Yabancı Uyruklu Genç Denizde Boğuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Pendik'te Yabancı Uyruklu Genç Denizde Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement