Sibel Can da Kararlı, Sulhi Aksüt de - Son Dakika
Yaşam

Sibel Can da Kararlı, Sulhi Aksüt de

Sibel Can da Kararlı, Sulhi Aksüt de

ŞARKICI Sibel Can Aksüt ile eşi Sulhi Garan Aksüt'ün Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmasına devam edildi.

17.06.2010 17:57

ŞARKICI Sibel Can Aksüt ile eşi Sulhi Garan Aksüt'ün Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmasına devam edildi. Sulhi Aksüt'ün avukatı, duruşmadan bir gün önce evliliğin devam etmesine ilişkin dilekçelerindeki talebi tekrarladı.

Beykoz Aile Mahkemesi'ndeki duruşma, saat 14.00'de başladı. Duruşmaya taraflar katılmazken Sulhi Garan Aksüt'ün avukatı Mehmet Tural ile Sibel Can Aksüt'ün avukatı Fatma Keziban Hatemi hazır bulundu. Gizlilik kararı olan duruşmada Sulhi Garan Aksüt'ün avukatı Mehmet Tural'ın, müvekkilinin celse arasında vermiş olduğu "boşanmak istemediği" yönündeki dilekçeyi tekrar ettiği belirtildi. Sulhi Aksüt'ün evliliği sürdürme taraftarı olduğunu ifade ettiğini belirten Avukat Mehmet Tural, boşanma davasının reddedilmesini talep etti.

EMİR'İ ALIP BOŞANMAK İSTİYOR

Sulhi Garan Aksüt'ün dilekçesine rağmen müvekkili Sibel Can Aksüt'ün boşanmakta kararlı olduğunu ifade eden Avukat Keziban Hatemi ise dosyadaki deliller, tanık beyanları, bilirkişi raporu ve psikolog raporlarına göre tarafların boşanması yönünde karar verilmesini istedi. Duruşma, Sulhi Garan Aksüt'ün sosyal ve ekonomik durumunun araştırılması için ilgili yerlere yazı yazılması ve tanıkların dinlenilmesi amacıyla ileri bir tarihe ertelendi.

Sibel Can Aksüt'ün avukatı Fatma Keziban Hatemi de Beykoz Aile Mahkemesi'ne verdiği dilekçesinde, "Evliliğin temelinden sarsıldığı, çiftler arasında şiddetli geçimsizlik bulunduğu" belirtilerek boşanmaya karar verilmesini istedi. Dilekçede ayrıca duruşmadaki her celsede çözümsüzlükle sonuçlanan mal paylaşımının mahkeme tarafından yapılması ve çiftin oğulları Emir Aksüt'ün velayetinin Sibel Can Aksüt'e verilmesi talep edildi.

Ömer ERDEM/İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Sibel Can da Kararlı, Sulhi Aksüt de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement