Tırın çarptığı motosikletli böyle sürüklendi - Son Dakika
Yaşam

Tırın çarptığı motosikletli böyle sürüklendi

Afyonkarahisar'da tırın motosiklet sürücüsüne çarptığı ve sürüklediği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.

12.10.2023 14:10  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tırın çarptığı motosikletli böyle sürüklendi

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da tırın motosiklet sürücüsüne çarpıp sürüklendiği anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Emirdağ ilçesi Kılıçlar köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.Z., idaresindeki 36 AAP 035 plakalı tır tali yoldan aniden ana yola çıkan tescilsiz motosiklete çarptı. Tır altına aldığı motosikleti yaklaşık 10 metre sürükledikten sonra durabildi. Kazada ismi henüz öğrenilemeyen yabancı uyruklu bir şahıs yaralandı. Yaralanan şahıs çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Yaralı şahsın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, olayın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Öte yandan, yaşanan kazı anı ise çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tırın motosiklete çarptıktan sonra sürüklediği görülüyor.

Tırın çarptığı motosikletli böyle sürüklendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Tırın çarptığı motosikletli böyle sürüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement