Torbalı Belediyesi Hıdırellez Şenliği Düzenliyor - Son Dakika
Yaşam

Torbalı Belediyesi Hıdırellez Şenliği Düzenliyor

Torbalı Belediyesi Hıdırellez Şenliği Düzenliyor

Baharın müjdecisi, bolluk ve bereketin simgesi olarak kabul edilen Hıdırellez'i kutlamak için Torbalı Belediyesi 5 Mayıs'ta Çaybaşı'da program düzenleyecek. DJ Yılmaz'ın sahne alacağı programda 'Roman Ateşi' dans gösterisi de yer alacak.

03.05.2023 12:42  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı Belediyesi, baharın müjdecisi, bolluk ve bereketin simgesi olarak kabul edilen Hıdırellez'i kutlamak için 5 Mayıs Cuma günü Çaybaşı'da program düzenleyecek.

Merhum Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur tarafından gelenek haline getirilen Hıdırellez şenliği bu yıl yeniden düzenleniyor. Dileklerin tutulup, ateşlerin yakılacağı gece için Torbalı Belediyesi hazırlıklarını büyük oranda tamamladı. Cuma günü saat 20.30'da Çaybaşı Kafetarya'da başlayacak programda DJ Yılmaz sahne alacak. Gecede, 'Roman Ateşi' dans gösterisi de ilçelilerle buluşacak.

BAŞKAN TEKİN'DEN DAVET

Hıdırellez geleneğini sürdürmeye devam edeceklerini belirten Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, tüm yurttaşları Hıdırellez etkinliklerine davet etti. Bu tür sosyal etkinliklere önem verdiklerini aktaran Tekin, "Öz kültürümüzün bir parçası olan Hıdırellez şenliklerini halkımızla birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek ve geçmişi canlı tutmak amacıyla coşku içinde kutlayacağız. Özümüzü, kültürümüzü ifade eden değerlerimize sahip çıkma, yaşatma adına herkese görevler düşmektedir. Biz de Torbalı Belediyesi olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Tüm Torbalı halkını cuma günü akşam düzenleyeceğimiz Hıdırellez şenliğimize bekliyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Torbalı Belediyesi Hıdırellez Şenliği Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement