15 Can İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

15 Can İçin Mevlit Okutuldu

15 Can İçin Mevlit Okutuldu

Çökelek Mahallesi’ndeki tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonet ile süt kamyonunun çarpışması sonucu hayatını kaybeden 15 kişi için mevlit okutuldu.

11.07.2015 19:28

Çökelek Mahallesi'ndeki tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonet ile süt kamyonunun çarpışması sonucu hayatını kaybeden 15 kişi için mevlit okutuldu.

Köy meydanında, beş hoca tarafından okunan mevlitte ilk olarak Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ardından Mevlid-i Şerif okundu. Mübarek Ramazan ayı içerisinde olunmasından dolayı Mevlid-i Şerif'in okunmasının ardından iftar yemeği verildi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde hayatını kaybeden 15 can için dualar edildi.

Kazada hayatını kaybedenler için iftar yemeği veren hayırsever Mustafa Salih Aksoy, "Elem verici kaza sonucu rahmetli olanlar ve kendi ailemden daha önce hakkın rahmetine kavuşanlar için iftar yemeği düzenledim. Allah böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın, Allah hayrımızı kabul etsin" dedi.

Çökelek Mahallesi muhtarı Mevlüt Kılınç ise "Köyümüzde vuku bulan bu elem dolu kazadan dolayı duyarlı vatandaşlarımız tarafından hayır yemeği düzenleniyor. Allah hepsinden razı olsun. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu bu yoğun ilgi, alaka ve yapmış oldukları yardımlar acımızı bir nebze de olsa azaltıyor. Salihli Kaymakamımız Ertan Peynircioğlu ile Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda ilk dakikadan bu yana yanımızdalar. Sürekli olarak arayarak bir ihtiyacımız olup olamadığını soruyorlar. Acımızı paylaşıyorlar. Köyümüzdeki acılı aileler ve geride kalan yetimler adına maddi manevi yardımda bulunan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Can İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement