Afyonkarahisar'da Panel Yüklü Tır Devrildi, Karayolu 2 Saat Trafiğe Kapandı - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Panel Yüklü Tır Devrildi, Karayolu 2 Saat Trafiğe Kapandı

Afyonkarahisar'da bir panel yüklü tırın kontrolden çıkması sonucu yaklaşık 150 metre savrulup yol ortasına devrilmesi sonucu karayolunun bir yönü 2 saat trafiğe kapandı. Tır sürücüsü yaralanırken, kazada başka bir aracın olmaması faciayı önledi. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

03.05.2023 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Panel yüklü tır devrildi, karayolunun bir yönü 2 saat trafiğe kapalı kaldı

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da kontrolden çıkan panel yüklü tır yaklaşık 150 metre savrulup ağaçları devirerek yol ortasına devrildi. Tır sürücüsünün yaralandığı olayda karayolunun bir yönü yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı.

Olay, Bolvadin- Emirdağ karayolu üzeri Akcan Parkı Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, R.A. idaresindeki 42 GU 184 plakalı panel yüklü tır sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrula araç yaklaşık 150 sürüklenip, orta refüjdeki ağaçları devirip ardından yola devrildi. Kaza esnasında yolda başka bir aracın geçmemesi yaşanabilecek bir facianın önüne geçerken, olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda jandarma ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan ve kendi imkanları ile araç içerisinde çıkan sürücü R.A.'yı ambulans ile Bolvadin Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayda, karayolunun bir yönü devrilen tırın dorsesindeki panellerin çevreye dağılmasından dolayı yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı. Olayın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Afyonkarahisar\'da Panel Yüklü Tır Devrildi, Karayolu 2 Saat Trafiğe Kapandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Panel Yüklü Tır Devrildi, Karayolu 2 Saat Trafiğe Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement