Akçakale'nin Başarılı Öğretmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Akçakale'nin Başarılı Öğretmenleri Ödüllendirildi

Akçakale\'nin Başarılı Öğretmenleri Ödüllendirildi

Akçakale merkez ve köy okullarında görev yapan 15 öğretmen yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı başarı belgesi ile ödüllendirildi.

23.01.2014 12:32

2013-2014 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin bitimine sayılı günler kala Akçakale'nin başarılı öğretmenleri ödüllendirildi. Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Akçakale merkez ve köy okullarında görev yapan 15 öğretmen yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Akçakale İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat ilçeye bağlı yaklaşık 101 okula yaptığı ziyaretlerde başarılı bulduğu 15 okul müdürü ve öğretmene başarı belgesi vererek onurlandırdı.

Kaymakamlık makam odasında düzenlenen belge töreninde Kaymakam Fırat öğretmenlerle bir süre sohbet etti, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Düzenlen törende Ayranlı İlk Ortaöğretim Okul Müdürü Ahmet Eriş, "Sayın kaymakamımız yaptığımız çalışmaları gelip yerinde gördü. Bize verdiği bu belgeyle hem mutlu etti hem de motive etti. Biz kendilerine teşekkür ederiz. İnşallah bu belgeyle teveccühlerine layık olmaya çalışacağız" dedi. Akdiken Köyü İlköğretim Okulunda görevli Öğretmen Ayşegül Sarı ise, "Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz. Bizim başarımızı gördüler, takdir ettiler. Biz bununla mutlu olduk. Onur duyduk. İnşallah başarımızın devamı gelir" diye konuştu.

Törende konuşan Kaymakam Fırat da, "İlçe milli eğitim müdürümüzle birlikte Akçakale'nin 101 okulunun tamamını en az iki kez ziyaret ediyor, dönem başında belirlediğimiz hedef doğrultusunda okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu yolda da hızla ilerliyoruz. İlk dönem itibarı ile yarısından fazlasını bitirdik. Yaptığımız denetimlerde başarılı gördüğümüz müdür ve öğretmen arkadaşlarımıza başarı belgesi verdik. Başarılarının devamını dilerim" dedi.

Daha sonra Kaymakam Fırat başarılı müdür ve öğretmenlere başarı belgesi takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Akçakale'nin Başarılı Öğretmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement