Aksaray'da Hükümlülere Aile İçi İletişim Semineri - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Hükümlülere Aile İçi İletişim Semineri

Aksaray\'da Hükümlülere Aile İçi İletişim Semineri

Aksaray’da denetimli serbestlik yasasından yararlanan hükümlülere ve ailelerine ‘Aile İçi İletişim’ isimli eğitim semineri düzenlendi.

25.01.2014 13:13

Aksaray'da denetimli serbestlik yasasından yararlanan hükümlülere ve ailelerine 'Aile İçi İletişim' isimli eğitim semineri düzenlendi.

Aksaray Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim seminerine Denetimli Serbestlik Müdürü Korkmaz Peker ve çok sayıda hükümlü ve ailesi katıldı. Denetimli Serbestlik Müdürü Korkmaz Peker, "Denetimli serbestlikten yararlanan hükümlülere yönelik rehberlik çalışmaları kapsamında bugün aile içi iletişim semineri gerçekleştirdik. Buradaki amacımız hükümlülerimizin normal bir bireyler gibi aile içi iletişim konusunda bilgilendirmek, rehberlik çalışmalarına bir nebze katkıda bulunmaktır. Genel olarak amacımızı bu şekilde özetleyebiliriz" dedi.

Eğitim seminerlerinden memnuniyetlerini dile getiren hükümlüler ise seminerler sayesinde bilmedikleri birçok şeyi öğrendiklerini belirterek yetkililere teşekkür ettiler. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Hükümlülere Aile İçi İletişim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement